Συμφώνησε με τον Πράνιτς ο ΠΑΟ

Συμφώνησε με τον Πράνίτς ο ΠΑΟ

Σε προφορική συμφωνία με τον Ντάνιελ Πράνιτς έχει έρθει ο Παναθηναϊκός και απομένει το «ok» της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας για το μεγάλο «μπαμ».

Ένα βήμα πιο κοντά στην πραγματοποίηση μίας εκ των πλέον ηχηρών μεταγραφών του φετινού καλοκαιριού ήρθαν οι «πράσινοι». Οι άνθρωποι του Τριφυλλιού κατάφεραν να τα βρουν σε όλα με τον 31χρονο διεθνή άσο και το… μπαλάκι πλέον πηγαίνει στην ομάδα της Λισσαβόνας, σύμφωνα με το «Goal».

Ο Κροάτης άλλωστε δεν υπολογίζεται από τη Σπόρτινγκ, έχοντας πάρει το ελεύθερο εδώ και καιρό για να ψάξει ομάδα. Γι’ αυτό και βρίσκεται στους υπό παραχώρηση παίκτες, ωστόσο κι εκείνος από την πλευρά του θέλει να αποκομίσει τα περισσότερα δυνατά οφέλη πριν φύγει, ήτοι να πάρει αφενός τα χρήματα που του χρωστάνε κι αφετέρου μέρος του συμβολαίου της επόμενης σεζόν.

Στην ουσία αποτελεί μία ανάλογη περίπτωση με τον Μάρκους Μπεργκ και τα πάντα με τον πρώην άσο της Μπάγερν Μονάχου ο οποίος προορίζεται για αριστερός εσωτερικός χαφ, αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μέσα στις επόμενες ημέρες.

Πηγή: Gazzetta.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ