Συμφώνησε με Άλαν Πάρντιου ο Άρης— Την Τρίτη στην Θεσσαλονίκη ο 61χρονος προπονητής

Οι εξελίξεις «τρέχουν» στο στρατόπεδο του Άρη, με τον Άλαν Πάρντιου που έχει συμφωνήσει για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας να αναμένεται την Τρίτη (13/9) στη Θεσσαλονίκη.

Ο αντικαταστάτης του Χερμάν Μπούργος για τον πάγκο του Άρη βρέθηκε στο πρόσωπο του Άλαν Πάρντιου, καθώς ο πολύπειρος τεχνικός ήρθε σε πλήρη συμφωνία με τους «κιτρινόμαυρους» και ταξιδεύει άμεσα στην Ελλάδα για να αναλάβει καθήκοντα. Ειδικότερα, ο Λονδρέζος προπονητής αναμένεται την Τρίτη (13/9) στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να επισημοποιηθεί η έναρξη της συνεργασίας των δύο πλευρών και να αναλάβει την ομάδα για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Άγγλος προπονητής έγινε γνωστός για το έργο του κατά την τετραετία του στη Νιουκάστλ από τον Δεκέμβρη του 2010 έως τον Γενάρη του 2015 όπου σε 184 αγώνες μέτρησε 71 νίκες, 42 ισοπαλίες και 72 ήττες. Στο Νησί πέρασε εξάλλου το συντριπτικό μέρος της αγωνιστικής αλλά και προπονητικής καριέρας του με αφετηρία τη Ρέντινγκ στα τέλη της δεκαετίας του ’90 με 131 αγώνες (68 νίκες, 28 ήττες, 35 ισοπαλίες), για να ακολουθήσει μια τριετία στον πάγκο της Γουέστ Χαμ (160 αγώνες) αλλά και οι συνεργασίες με τις Σαουθάμπτον, Τσάρλτον. Τελευταία του δουλειά στο Νησί ήταν η Γουέστ Μπρομ στην τεχνική ηγεσία της οποίας βρέθηκε σε 21 αγώνες στη διάρκεια της σεζόν 2017-18.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ