Συλλήψεις ανηλίκων στο ματς ΟΦΗ-ΠΑΟ

Πέντε συλλήψεις, μεταξύ των οποίων τρεις ανήλικοι, έγιναν από ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας στα επεισόδια που σημειώθηκαν στο Γεντί Κουλέ την Κυριακή, μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα ΟΦΗ – ΠΑΟ, αναφέρει ανακοίνωση της ΕΛΑΣ.

Άνδρες των ΜΑΤ συνέλαβαν στη διάρκεια των επεισοδίων πέντε άτομα, μεταξύ των οποίων τρεις 17χρονους μαθητές και δύο ακόμη άτομα 27 χρόνων.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας, οι πέντε νεαροί συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που ξέσπασαν στην αποχώρηση των φιλάθλων, μετά το τέλος του ματς, επειδή πετούσαν αντικείμενα (πέτρες και ξύλα), εκτός του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου.

Όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις συνελήφθησαν για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων και οι πατεράδες των ανήλικων, ηλικίας 43, 46 και 47 ετών αντίστοιχα. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στη διάρκεια της ημέρας ενώπιον του εισαγγελέα Ηρακλείου, αναφέρει η ανακοίνωση.

“Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης αθλητικής εκδήλωσης και συγκεκριμένα μετά τη λήξη της, κατά την αποχώρηση των φιλάθλων, οι 27χρονοι και οι 17χρονοι, συνελήφθησαν από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, διότι προέβησαν στη ρήψη αντικειμένων (πέτρες, ξύλα) εκτός του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου. Επιπλέον συνελήφθησαν και τρεις ημεδαποί ηλικίας 43, 46 και 47 ετών για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου”, σύμφωνα με τη ανακοίνωση της ΕΛΑΣ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ