Συγκλονιστικό βίντεο από την τραγωδία στο γήπεδο της Καλαμαριάς – Πώς έχασε τη ζωή του ο 70χρονος φίλαθλος

Γνωστός φίλαθλος ήταν ο 70χρονος που έχασε τη ζωή του με τραγικό τρόπο στο γήπεδο της Καλαμαριάς και στη διάρκεια του αγώνα Απόλλωνας Πόντου – Χανιά όταν τον έσπρωξε άλλος φίλαθλος με αποτέλεσμα να πέσει και να τραυματισθεί θανάσιμα στο κεφάλι.

Ο 70χρονος, ήταν κάτοικος Καλαμαριάς και βρέθηκε στο γήπεδο ώστε να δει το παιχνίδι του Απόλλωνα.

Στο βίντεο που δημοσιεύει το Flashnews.gr φαίνεται καρέ – καρέ όλο το περιστατικό το οποίο ξεκίνησε με τον 70χρονο να διαπληκτίζεται λεκτικά με συνομήλικό του επίσης από την Καλαμαριά.

Ξαφνικά και ενώ ο 70χρονος πάει προς τα σκαλοπάτια για να φύγει ένας άλλος πηγαίνει και τον σπρώχνει με αποτέλεσμα την πτώση του στα σκαλοπάτια η οποία αποδείχτηκε μοιραία, αφού παρά τις προσπάθειες των γιατρών που ήταν στο γήπεδο και βρέθηκαν στο σημείο για τις πρώτες βοήθειες ο ηλικιωμένος άφησε την τελευταία του πνοή.

Η αστυνομία έχει προχωρήσει σε μια σύλληψη ενώ μετά το περιστατικό ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, εξέφρασε τη θλίψη του τονίζοντας πως ο αθλητισμός είναι ψυχαγωγία.

Συγκεκριμένα, έγραψε στο twitter:

«Τραγικό το συμβάν του θανάτου ηλικιωμένου στο γήπεδο της Καλαμαριάς, έπειτα από διαπληκτισμό με συνομήλικό του, που συνελήφθη. Καταδεικνύει την ανάγκη να αντιληφθούμε πως το ποδόσφαιρο, ο αθλητισμός, είναι ψυχαγωγία, όχι χώρος εκτόνωσης διαφορών. Συλλυπητήρια στους οικείους του».

Επίσης σε ανακοίνωσή της “η ΠΑΕ Χανιά εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του φιλάθλου του Απόλλωνα Πόντου που “έφυγε” τόσο άδικα από τη ζωή κατά τη διάρκεια του αγώνα με την ομάδα μας. Ας είναι το τελευταίο τραγικό περιστατικό στα γήπεδα.”

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ