Συγκίνηση για τον άθλο του Στέφανου Ντούσκου – Τι έλεγε στον εαυτό του πριν από τον τερματισμό

Για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και τη ρίγη συγκίνησης που σκόρπισε στους απανταχού Έλληνες μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων ο Στέφανος Ντούσκος. Ο Γιαννιώτης πρωταθλητής τόνισε ότι είναι απίστευτα χαρούμενος για το επίτευγμα του κι ακόμα δεν έχει βρει τα κατάλληλα λόγια για να περιγράψει πως αισθάνεται, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «δεν το πίστευα ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα».

Εν συνεχεία δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους παράγοντες του αθλήματος που στάθηκαν στο πλευρό του, αλλά και σε όλους όσοι τον στήριξαν στη δύσκολη και επίπονη προσπάθεια του.

«Από τη στιγμή που ήμουν μπροστά, στο τέλος έλεγα “θα το πάρεις, θα το πάρεις, θα το πάρεις”», είπε ο Στέφανος Ντούσκος, ο οποίος αναφερόμενος στον αγώνα, υπογράμμισε πως αισθανόταν από την αρχή αουτσάιντερ καθώς οι αντίπαλοι του ήταν μεγάλα ονόματα του αθλήματος με παγκόσμιους τίτλους και ολυμπιακά μετάλλια, αλλά στα τελευταία μέτρα άρχισε να συνειδητοποιεί τι γίνεται κι άρχισε να πιστεύει ότι θα πάρει το χρυσό.

Ερωτηθείς για τον επόμενο στόχο του, είπε «επιτέλους διακοπές» καθώς δύο χρόνια τώρα δεν έκανε τίποτε άλλο παρά προπονήσεις και προετοιμασία, για να συμπληρώσει βέβαια πως ο επόμενος μεγάλος στόχος είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι το 2014.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ