Σβεν-Γκόραν Έρικσον: «Στην καλύτερη περίπτωση έχω 1 χρόνο ζωής» – Συγκλονιστική εξομολόγηση για τον καρκίνο

Ο 75χρονος Σουηδός πρώην προπονητής ανακοίνωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό της χώρας του ότι διαγνώστηκε με καρκίνο και έχει έναν χρόνο ζωής στην καλύτερη περίπτωση. Ο Σβεν-Γκόραν Έρικσον, ο οποίος στο παρελθόν είχε καθίσει μεταξύ άλλων στους πάγκους των Γκέτεμποργκ, Μπενφίκα, Ρόμα, Φιορεντίνα, Σαμπντόρια, Λάτσιο, Μάντσεστερ Σίτι, Λέστερ και Εθνική Αγγλίας, είχε ανακοινώσει πριν από περίπου έναν χρόνο ότι σταματάει την καριέρα του ως προπονητής για λόγους υγείας.

Ο Σβεν-Γκόραν Έρικσον μίλησε στο σουηδικό ραδιοφωνικό σταθμό “P1” και αποκάλυψε ότι η πάθησή του έχει φτάσει σε τελικό στάδιο, τονίζοντας ότι θα παλέψει όσο περισσότερο μπορεί, ενώ δεν λυγίζει από τις αντιξοότητες.

«Όλοι καταλαβαίνουν ότι έχω μια ασθένεια που δεν είναι καλή. Όλοι μαντεύουν ότι είναι καρκίνος και είναι. Αλλά πρέπει να παλέψω όσο μπορώ. Ίσως στην καλύτερη ένα χρόνο, στη χειρότερη λιγότερο. Ή στην καλύτερη περίπτωση υποθέτω ακόμα περισσότερο. Δεν πιστεύω ότι οι θεράποντες γιατροί είναι σίγουροι, δεν μπορούν να ορίσουν μια μέρα σε αυτό»,  είπε ο 75χρονος Σουηδός τεχνικός.

«Μπορείς να ξεγελάσεις τον εγκέφαλό σου. Δες τα θετικά στα πράγματα, μην βουλιάζεις στις αντιξοότητες, γιατί αυτή είναι η μεγαλύτερη αντιξοότητα φυσικά, αλλά κάνε κάτι καλό από αυτήν», σημείωσε ο πρώην προπονητής της Εθνικής Αγγλίας.

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ