Super League: Πρεμιέρα για ΑΕΚ και Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα

super league

Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα (26/8) η 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Για την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό, μάλιστα, τα ματς κόντρα σε Πανσερραϊκό και Βόλο, αντίστοιχα, σηματοδοτούν την πρώτη τους εμφάνιση στο φετινό «μαραθώνιο».

Η νταμπλούχος ΑΕΚ, λίγες ημέρες πριν από τη ρεβάνς με την Αντβέρπ και την προσπάθειά της να ανατρέψει το 1-0 με το οποίο ηττήθηκε στο Βέλγιο, υποδέχεται στην OPAP Arena τον Πανσερραϊκό. Δεδομένα ο Ματίας Αλμέιδα θα προφυλάξει παίκτες ενόψει του επαναληπτικού που μπορεί να στείλει την ΑΕΚ στους ομίλους του UEFA Champions League. Από την άλλη, μετά τη «σκληρή» ήττα στον Πειραιά, ο Πανσερραϊκός του Πάμπλο Γκαρσία δίνει δεύτερο σερί εκτός έδρας δύσκολο παιχνίδι, ευελπιστώντας σε ανάλογη εμφάνιση με καλύτερο αποτέλεσμα.

Περιμένοντας τον επαναληπτικό με την Μπράγκα, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Βόλο. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, όπως κι ο Αλμέιδα, θα παρατάξει ενδεκάδα με αρκετές αλλαγές σε σχέση με το ματς κόντρα στους Πορτογάλους μιας και την Τρίτη κρίνονται πολλά περισσότερα από μία πρόκριση. Οι Θεσσαλοί, από την πλευρά τους, έσωσαν στην πρεμιέρα το βαθμό με τη Λαμία, και πηγαίνουν στη Λεωφόρο για την έκπληξη. Στο άλλο ματς του Σαββάτου (26/8), ο Αστέρας θέλει να αφήσει πίσω του την ήττα της πρεμιέρας από τον ΠΑΟΚ, αλλά ο ΟΦΗ, τον οποίο οι Αρκάδες περιμένουν στην Τρίπολη, έχει την ψυχολογία στα ύψη μετά τη νίκη επί του Άρη.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής της Super League:

Παρασκευή 25 Αυγούστου 2023

Σάββατο 26 Αυγούστου 2023

 

Κυριακή 27 Αυγούστου 2023

Exit mobile version