Super League: Ώρα στέψης για την ΑΕΚ, μάχη ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού για την 3η θέση

Πέφτει σήμερα η αυλαία της Super League με τη διεξαγωγή της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής των play off. Στην Νέα Φιλαδέλφεια η ΑΕΚ υποδέχεται τον Βόλο και χρειάζεται μόλις έναν βαθμό για να κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα και το έργο της αναμένεται να είναι εύκολο καθώς η ομάδα της Μαγνησίας πηγαίνει στην αναμέτρηση με 17 παίκτες οι τρεις εκ των οποίων είναι τερματοφύλακες. Στο σημαντικότερο παιχνίδι της βραδιάς στην Θεσσαλονίκη ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός κοντράρονται για την 3η θέση και το Europa League. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν νίκη ή ισοπαλία για να πάρουν την προνομιούχο θέση, ενώ οι Θεσσαλονικείς θα πετύχουν τον στόχο τους μόνο με νίκη.

O Πανσερραϊκός επιστρέφει στην Super League έπειτα από 12 χρόνια

Στην Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Άρη σε ένα παιχνίδι που οι πράσινοι θα επιδιώξουν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχασε την μάχη για το πρωτάθλημα, αλλά έχει καπαρώσει την 2η θέση και την είσοδο στα προκριματικά του Champions League.

Αναλυτικά το πρόγραμμα 

Ο Γιώργος Βασιλείου στο ΟΠΑΠ Game Time για τη φιέστα της ΑΕΚ – Ο γνωστός δημοσιογράφος μιλάει για την τελευταία αγωνιστική της Super League

ΑΕΚ-Βόλος (20.00-Cosmotesport-2)

Παναθηναϊκός-Άρης (20.00-Cosmotesport-3)

Λεβαδειακός – ΠΑΣ Γιάννινα 3-3: Αήττητος είπε «αντίο» στην Super League

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός (20.00 Novasports prime)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ