Super League: Μεγάλα παιχνίδια σε Ηράκλειο και Θεσσαλονίκη

Με δυνατές αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα το πρωτάθλημα της Super League. Στο Ηράκλειο και στη Θεσσαλονίκη γίνονται τα δύο μεγάλα παιχνίδια της 21ης αγωνιστικής.

Στις 17:15 ξεκινάει ο αγώνας του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό. Και οι 2 ομάδες θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες στην προσπάθειά τους να εξασφαλίσουν τα εισιτήρια για τα play off.

Στις 19:30 γίνεται η σέντρα στον αγώνα του Άρη με την ΑΕΚ. «Τρέχει» για να προλάβει τα play off ο Άρης. Η ΑΕΚ ηττήθηκε από το Βόλο στο ΟΑΚΑ, αλλά εκτός έδρας είναι πολύ δυνατή με 6 νίκες, 3 ισοπαλίες και μία ήττα.

Στα υπόλοιπα 4 σημερινά παιχνίδια της Super League, στις 15:00 ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα, στις 17:15 ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό, στις 19:30 παίζουν ο Βόλος με τον Ιωνικό και στις 21:30 ο Απόλλων Σμύρνης φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ.

Ο νικητής των κόρνερ και ο τελευταίος σκόρερ

Πολλές στοιχηματικές επιλογές προσφέρει το Πάμε Στοίχημα για όλα τα ματς της 21ης αγωνιστικής της Super League.

Ο αγώνας Άρης-ΑΕΚ έχει ενισχυμένες αποδόσεις στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα».

Στα παιχνίδια ΟΦΗ-Παναθηναϊκός και Άρης-ΑΕΚ, προσφέρεται πλήθος ειδικών στοιχημάτων, μεταξύ άλλων για τον πρώτο παίκτη που θα σκοράρει, τον τελευταίο σκόρερ, τον σκόρερ οποιουδήποτε τέρματος, τον παίκτη που θα πετύχει χατ-τρικ, τα μονά/ζυγά γκολ, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, τη διαφορά νίκης, το τελικό Αποτέλεσμα & Goal/No Goal, το σύνολο των κόρνερ, τον νικητή των κόρνερ, τα σκορ πολλαπλών επιλογών, το σκορ οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι, το ακριβές σκορ 1ου/2ου ημιχρόνου, τον παίκτη που θα δεχτεί την πρώτη κάρτα.

Ειδικά στοιχήματα για την 21η αγωνιστική

Το Πάμε Στοίχημα έχει ετοιμάσει και ειδικά στοιχήματα για την 21η αγωνιστική της Super League.

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν στα Over/Under συνολικά γκολ της 21ης αγωνιστικής, τα Over/Under συνολικά γκολ στο πρώτο ημίχρονο, την ομάδα που θα σκοράρει τα περισσότερα γκολ, τη νίκη γηπεδούχων ή φιλοξενούμενων με χάντικαπ 1,5 γκολ, την ομάδα που θα πετύχει τα περισσότερα γκολ στα ζευγάρια Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός-ΑΕΚ, Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός-Άρης, ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ-Άρης, ΑΕΚ-Παναθηναϊκός και Παναθηναϊκός-Άρης.

Cash Out μέσω της εφαρμογής Opapp

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν μέσω της εφαρμογής Opapp να δημιουργούν εύκολα και γρήγορα το δελτίο τους, να σκανάρουν τα αποδεικτικά και να κάνουν Cash Out οποιαδήποτε στιγμή επιθυμούν.

Στα καταστήματα ΟΠΑΠ έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν αθλητικό κανάλι που μεταδίδει λεπτό προς λεπτό ζωντανά αγώνες απ’ όλο τον κόσμο.

Εξελιγμένη εμπειρία στοιχήματος προσφέρεται και σε virtual αγώνες, στο Ποδόσφαιρο, το Πρωτάθλημα και το Μπάσκετ, με κορυφαία γραφικά, αμέτρητες στοιχηματικές φάσεις και προωθητικές ενέργειες όπως το Παρά 1 στο VIRTUAL SPORTS ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ