Super League: ΑΕΚ – Παναιτωλικός 4-1 – Ήταν σκέτη… απόλαυση

Η ΑΕΚ έπαιξε μπαλάρα ανά μεγάλα διαστήματα, δεν μάσησε από το γκολ του Παναιτωλικού και με όλη της την τετράδα μπροστά (Αραούχο, Γκαρσία, Πινέδα και Άμραμπατ) να σκοράρει, νίκησε 4-1 και συνεχίζει.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα -ο οποίος αποθεώθηκε πολλάκις από τους φίλους του «δικεφάλου»- έπαιξε και πάλι τρομερό ποδόσφαιρο ανά σημαντικά χρονικά διαστήματα, επικράτησε 4-1, έκανε το 9/9 στην OPAP Arena.

Για την «Ένωση» σκόραρε όλη της η τετράδα μπροστά, με τους Αραούχο (13′) και Γκαρσία (35′) να της δίνουν προβάδισμα δύο τερμάτων και τον δεύτερο να φτάνει τα δέκα και να ανεβαίνει στην κορυφή της σχετικής λίστας μαζί με τον Καρέλη.

Ο Πέδρο μείωσε στο 39′ με εκτέλεση πέναλτι, στο δεύτερο γκολ που δέχεται η ΑΕΚ στο νέο της γήπεδο. Ωστόσο, οι «κιτρινόμαυροι» δεν… μάσησαν, μπήκαν φορτσάτοι στο δεύτερο μέρος και με τα δύο γρήγορα τέρματα των Πινέδα (51′) και Άμραμπατ (55′) διαμόρφωσαν το τελικό σκορ που φαντάζει φτωχό βάσει των ευκαιριών τους.

Κορυφαίος για τους γηπεδούχους ο Πινέδα, από κοντά οι Χατζισαφί και Άμραμπατ, αλλά και άλλοι! Στους 19 βαθμούς παρέμεινε ο Παναιτωλικός -που δέχτηκε σε δεύτερη σερί αναμέτρηση τέσσερα γκολ (μετά από εκείνη με τον ΟΦΗ)- και στο -7 από εξάδα.

ΑΕΚ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 4-1
Διαιτητής: Χρήστος Βεργέτης
ΑΕΚ (Αλμέιδα): Αθανασιάδης – Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί – Άμραμπατ (72′ Φερνάντες), Γιόνσον, Σιμάνσκι, Πινέδα (72′ Τσούμπερ) – Λιβάι Γκαρσία (72′ Φαν Βέερτ), Αραούχο (72′ Μάνταλος).
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Αναστασίου): Ανέστης – Αποστολάκης (19′ Λιάβας), Λάρσον, Μλάντεν, Χατζηθεοδωρίδης (73′ Μόρσεϊ) – Μάρτενσον, Χουχούμης, Ντίας (73′ Μπουζούκης) – Ξενιτίδης (64′ Σενγκέλια), Κολοβός (64′ Μαλής), Πέδρο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ