Στράτος Αποστολάκης σε Real fm 97,8: «Ευκαιρία ζωής αυτή η πρόκριση για την εθνική μας»

«Δεν περίμενα να κερδίσουμε τόσο εύκολα το Καζακστάν» ανέφερε ο Στράτος Αποστολάκης, μιλώντας στον Real fm 97.8 για την εμφάνιση της εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου στον ημιτελικό του Nations League και τη νίκη με 5-0 το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στην ΟΠΑΠ Αρένα.

«Βοήθησαν τα γρήγορα γκολ ενώ μεγάλο ρόλο έπαιξε το γεγονός ότι η δική μας ομάδα ήταν το φαβορί από την αρχή του αγώνα» επεσήμανε ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής. Χαρακτήρισε το επόμενο παιχνίδι της ελληνικής ομάδας με την Γεωργία, την προσεχή Τρίτη, όπου θα κριθεί η πρόκριση για τα τελικά του Euro 2024, ως ευκαιρία ζωής, λέγοντας: «η εθνική μας μπορεί να κερδίσει στην Γεωργία. Πρέπει να είναι προσεχτική όμως. Είναι τεράστιο κίνητρο για τους παίκτες, τον προπονητή να βρεθούνε στα τελικά της Γερμανίας. Είναι μια ευκαιρία ζωής, το έχουν συνειδητοποιήσει όλοι αυτό!».

Ο Στράτος Αποστολάκης, μιλώντας στην εκπομπή Real sports με τους Αριστείδη Νικολάκη και Δημήτρη Σταυρακάκη τόνισε: «Η πιθανή πρόκριση της εθνικής μας στα τελικά, θα είναι σταθμός για την χώρα μας. Η ελληνική ομάδα έχει αλλάξει επίπεδο. Έχει δυναμική, είναι καλό σύνολο, έχει ένα «ποδοσφαιρικό» προπονητή με ποδοσφαιρικές παραστάσεις. Είναι «γάτος» στην διαχείριση του παιχνιδιού. Αυτά αποτελούν κάποια από τα ατού που έχει αυτή η ομάδα!».

Ακούστε ΕΔΩ

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ