Στους «8» Γιουβέντους και Παρί

Στους «8» Γιουβέντους και Παρί

Η Γιουβέντους επικράτησε 2-0 επί της Σέλτικ, με τον Σαμαρά να κάνει εξαιρετική εμφάνιση. Επίσης η Βαλένθια του Βαλβέρδε προηγήθηκε, αλλά η Παρί κατάφερε να προκριθεί με 1-1 χάρη στο πρώτο ματς, που είχε έρθει 1-2, με την παριζιάνικη ομάδα να παίρνει κι αυτή το εισιτήριο της πρόκρισης.

Με δυο νίκες, η Γιουβέντους απέκλεισε τη Σέλτικ του Γιώργου Σαμαρά, καθώς αποδείχθηκε «κυρία» στο… ραντεβού της με τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ, επικρατώντας ξανά της αντιπάλου της, αυτή τη φορά με 2-0. Σε ματς που έγινε υπό συνεχή βροχή, οι «μπιανκονέρι» κατάφεραν να σκοράρουν στην πρώτη τους ευκαιρία στο 24’ με τον Μάτρι και «καθάρισαν» νωρίς, έχοντας στο πλευρό τους και το 3-0 στη Γλασκώβη.

Η Σέλτικ δεν κατάφερε να σκοράρει στις φάσεις που έκανε, η Γιουβέντους πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 66’ με τον Κουαλιαρέλα, και έτσι η «Γιούβε» είναι ξανά στη ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, δείχνοντας πως έχει τη δυναμική να προχωρήσει και άλλο.

Η Παρί Σεν Ζερμέν ύψωσε ένα τεράστιο «στοπ» στον Ερνέστο Βαλβέρδε και τις «νυχτερίδες» με το 1-1. Καρδιοχτύπησαν οι Παριζιάνοι, προδόθηκε από την άμυνά της η Βαλένθια.  

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ