Στους 23 της Κολομβίας ο Φαλκάο

Στους 23 της Κολομβίας ο Φαλκάο

 

Για μία ακόμη φορά ο Πέκερμαν επανέλαβε μετά το φιλικό με την Σενεγάλη ότι θα εξαντλήσει όλα τα χρονικά περιθώρια για τον Φαλκάο αλλά όπως διέρρευσε ο Αργεντινός ομοσπονδιακός θα πάρει τον άσο της Μονακό στην αποστολή ρισκάροντας να μην τον χρησιμοποιήσει στη φάση των ομίλων. Θέλει και για ψυχολογικούς λόγους να τον έχει μαζί του και για αυτό όταν θα ανακοινώσει τα ονόματα των 23 την Δευτέρα θα αναφέρει και αυτό του Φαλκάο.

Σημειώνεται ότι ο Πέκερμαν θεωρεί ότι η Κολομβία θα περάσει στην επόμενη φάση και για αυτό θα ήθελε να τον έχει μαζί του. Στο μεταξύ σχεδόν δεδομένη θεωρείται  η 23άδα καθώς δεν αναμένονται άλλες εκπλήξεις στην ανακοίνωση της.

Τερματοφύλακες: Νταβίντ Οσπινά (Νις),  Φαρίντ Μοντραγκόν (Ντεπορτίβο Κάλι), Καμίλο Βάργκας (Σάντα Φε).

Αμυντικοί: Μάριο Γιέπες (Αταλάντα), Κάρλος Βαλντές (Σαν Λορέντσο), Κρίστιαν Σαπάτα (Μίλαν), Αμαράντο Περέα (Κρουζ Αζούλ),  Σαντιάγο Αρίας (Αίντχόφεν), Καμίλο Ζουνίγκα  (Νάπολι), Πάμπλο Αρμέρο (Γουέστ Χαμ).

Μέσοι: Κάρλος Σάντσεζ (‘Ελτσε), Φρέντι Γουαρίν (Ίντερ), Αμπέλ Αγκουιλάρ (Τουλούζ), Ελκίν Σότο (Μάιντζ), Άλντο Ραμίρες (Μορέλια), Χουάν Κιντέρο (Πόρτο), Βίκτορ Ιμπάρμπο(Κάλιαρι ), Χάμες Ροντρίγκεζ (Μονακό),) Χουάν Κουαδράδο (Φιορεντίνα), Αλεξάντερ Μεχία(Νασιονάλ).

Επιθετικοί: Φαλκάο (Μονακό), Κάρλος Μπάκα (Σεβίλλη), Τεόφιλο Γκουτιέρεζ (Ρίβερ Πλέιτ), Τζάκσον Μαρτίνεζ (Πόρτο).

 

Πηγή pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ