Στον τελικό κυπέλλου ο Αστέρας

Στον τελικό κυπέλλου ο Αστέρας

Τεράστια πρόκριση για τον Αστέρα Τρίπολης ο οποίος επιβλήθηκε με 2-0 του ΠΑΟΚ στον δεύτερο ημιτελικό και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, για πρώτη φορά στην ιστορία του, όπου θα αντιμετωπίσει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, τον Ολυμπιακό. 

Μετά από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Σάκη Τσιώλη μπήκε πιο δυνατά και άνοιξε το σκορ στο 61’ με δυνατό σουτ του Ουσέρο, όταν η μπάλα έφτασε στα πόδια του, μετά από κόντρες στη σέντρα που επιχείρησε ο Πιπίνης. Ο σκόρερ, στον πανηγυρισμό του, σήκωσε στον αέρα την φανέλα του τραυματία Φορμίκα και του αφιέρωσε το γκολ.

Παρά τις προσπάθειες της ομάδας του Γιώργου Δώνη να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης, αυτό δεν ήρθε ποτέ και έτσι, στο 86’, ο Ουσέρο πέτυχε και δεύτερο γκολ για τον Αστέρα Τρίπολης, στέλνοντας τους Αρκάδες για πρώτη φορά σε τελικό Κυπέλλου.

Στα λεπτά που απέμειναν, ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να πετύχει το γκολ που θα έφερνε το ματς στην παράταση και, έτσι, με το τελικό σφύριγμα της λήξης, παίκτες και τεχνική ηγεσία του Αστέρα πανηγύριζαν σαν μικρά παιδιά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ