Στον ΠΑΟΚ ο Καρέλης

Παίκτης του ΠΑΟΚ είναι πλέονο Νίκος Καρέλης, με τον δικέφαλο να τα έχει βρει σε όλα με την Γκενκ για το δανεισμό του Έλληνα επιθετικού.

Οι ασπρόμαυροι την τελευταία ημέρα των μεταγραφών έδωσαν τα χέρια με τη βελγική ομάδα και ανακοίνωσαν επίσημα τον 26χρονο στράικερ.

Ο διεθνής άσος επιστρέφει στην Ελλάδα και τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται με τα χρώματα του ΠΑΟΚ υπό τις οδηγίες του Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Καρέλης θα πλαισιώσει στη γραμμή κρούσης του Δικεφάλου τους Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και Τσούμπα Ακπόμ και θα αποτελέσει μία ακόμα λύση στα χέρια του Ρουμάνου τεχνικού.

Για τον Καρέλη είχε ενδιαφερθεί και η ΑΕΚ και μάλιστα τις τελευταίες ώρες οι κιτρινόμαυροι πάλευαν για την απόκτησή του. Τελικά, ο διεθνής άσος γυρίζει στην Ελλάδα, αλλά για τον Δικέφαλο του Βορρά. Ο 26χρονος επιθετικός την περσινή σεζόν αγωνίστηκε σε 22 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Γκενκ, έχοντας 4 γκολ και 4 ασίστ.

την περίπτωση του 26χρονου μεσοεπιθετικού, οι επιτελείς του Δικεφάλου κινήθηκαν με άκρα μυστικότητα προκειμένου να τον ντύσουν στα «ασπρόμαυρα» τη νέα σεζόν.

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την καριέρα του από την ερασιτεχνική ομάδα του Εργοτέλη. Το 2007 εντάχθηκε στην πρώτη ομάδα του κρητικού συλλόγου όπου και παρέμεινε επί μία πενταετία.

Το 2012 αποχώρησε για να συνεχίσει την καριέρα του στη ρωσική Αμκάρ Περμ, με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε σε 9 αγώνες πρωταθλήματος.

Το καλοκαίρι του 2013 επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και στην πρώτη του χρονιά κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας σκοράροντας το τρίτο τέρμα της ομάδας του στον τελικό εναντίον του ΠΑΟΚ (4-1).

Τον Ιανουάριο του 2016 μετακόμισε στη βελγική Γκενκ υπογράφοντας συμβόλαιο διάρκειας 3,5 ετών. Με τον βελγικό σύλλογο ο Καρέλης κατέγραψε 75 συμμετοχές με 33 γκολ και 7 ασίστ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ