Στον ΠΑΟ ο Καστίλιον

Στον ΠΑΟ ο Καστίλιον

Πολύ θετικά εξελίχθηκε το Σαββατοκύριακο για τη μεταγραφική στόχευση του Παναθηναϊκού αφού οι απαντήσεις που πήραν οι Πράσινοι ήταν οι επιθυμητές.

Για τη συμφωνία με τον Τζόφρεϊ Καστίλιον ενημερωθήκατε από χθες στο Pamesports. Ο υψηλόσωμος Ολλανδός επιθετικός θα πατήσει Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία να υπογράψει το συμβόλαιό του για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού (όπως και ο Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος σήμερα το μεσημέρι φτάνει στη χώρα μας).

Στον Παναθηναϊκό θα έχουν σήμερα τελική επικοινωνία με τον Μαχαμαντού Ντιαρά κατ’ ουσία για να φιξαριστεί η ημερομηνία άφιξής του στην Ελλάδα. Με τον Αφρικανό μέσο έχει επέλθει συμφωνία και οι Πράσινοι σκοπεύουν να υπογράψουν μαζί του συμβόλαιο συνεργασίας. Ο Ντιαρά δεν έχει πρόβλημα να πληρώνεται ανά συμμετοχή, κάτι που καλύπτει το Τριφύλλι σε περίπτωση κατά την οποία δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Αίσιο τέλος αναμένεται να έχει και η περίπτωση του Νάνο. Με τον Ισπανό αμυντικό υπάρχει συμφωνία εδώ και ημέρες. Σήμερα θα αποσταλεί από τον μάνατζέρ του το έγγραφο που αποδεικνύει ότι ο Νάνο είναι ελεύθερος από την Πονφεραντίνα και έτσι θα ολοκληρωθεί και αυτή η μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό.

 

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ