Στον εισαγγελέα το προανακριτικό υλικό από τα περιστατικά στον αγώνα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Η ΕΛ.ΑΣ. εξέδωσε ανακοίνωση και ενημέρωσε πως το προανακριτικό υλικό από όσα έγιναν στον ποδοσφαιρικό αγώνα ΑΕΚΠΑΟΚ υποβλήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή για περαιτέρω ποινική και πειθαρχική διερεύνηση.

Όπως φαίνεται σε βίντεο που ήρθαν στην δημοσιότητα, σημειώθηκε ένταση μεταξύ φιλάθλων της ΑΕΚ και των ανθρώπων της αποστολής του ΠΑΟΚ, κατά την αποχώρηση του λεωφορείου του ΠΑΟΚ από το γήπεδο.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. έχει ως εξής:

«Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε περιστατικά που έλαβαν χώρα στο πλαίσιο ποδοσφαιρικού αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδας, μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, ανακοινώνεται ότι το προανακριτικό υλικό που συλλέχθηκε από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένης Αθλητικής Βίας, υποβλήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή για περαιτέρω ποινική και πειθαρχική διερεύνηση».

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.