Στο πλευρό των σεισμοπαθών ο Ολυμπιακός

Στο πλευρό των σεισμοπαθών ο Ολυμπιακός

Το κοινωνικό της πρόσωπο δείχνει για ακόμη μια φορά η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων της ομάδας, ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Γιάννης Βρέτζος, ανακοίνωσε πως οι “ερυθρόλευκοι” θα προσφέρουν το ποσό των 500.000 ευρώ προκειμένου να αποκατασταθούν οι ζημιές σε τρία σχολεία στο Ληξούρι και σε ένα στο Αργοστόλι, τις οποίες υπέστησαν από τον πρόσφατο σεισμό των 5,9 ρίχτερ στην Κεφαλονιά.

 «Είναι ένα έργο, που το κόστος του ανέρχεται σε τουλάχιστον 500.000 ευρώ, ώστε να επιστρέψουν οι μαθητές το ταχύτερο δυνατό στα σχολεία. Δεσμευόμαστε πως η οικογένεια του Ολυμπιακού θα είναι κοντά στο νησί με τη φυσική τους παρουσία και την ηθική τους συμπαράσταση», τόνισε ο Γιάννης Βέρτζος.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είπαν πως θα προβούν σε ενέργειας για την όσο το δυνατόν πιο σύντομη εκταμίευση του ποσού προκειμένου να αποκατασταθούν άμεσα οι ζημιές στα συγκεκριμένα σχολεία.

Η στήριξη των Πειραιωτών δεν θα σταματήσει εκεί καθώς θα είναι δίπλα στους κατοίκους με φυσική παρουσία και υλική συμπαράσταση.

 

Πηγή: pamesports.gr

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ