Στις 24/1 η νέα McLaren MP4-29

Στις 24/1 η νέα McLaren MP4-29

Η McLaren αποφάσισε να παρουσιάσει το νέο της μονοθέσιο λίγες ημέρες πριν από τις πρώτες δοκιμές στη Jerez, καθώς όπως ανακοινώθηκε από την ομάδα, η επίσημη αποκάλυψη της MP4-29 θα πραγματοποιηθεί στις 24 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με το msfree.gr, η παρουσίαση θα είναι αποκλειστικά διαδικτυακή και οι ενδιαφερόμενοι θα μπορέσουν να την παρακολουθήσουν μέσα από την ιστοσελίδα της ομάδας.

Για τη McLaren το μονοθέσιο του 2014 είναι πολύ σημαντικό, καθώς η ομάδα προέρχεται από μία από τις χειρότερες χρονιές στην ιστορία της. Το 2013 εμφανίστηκε ελάχιστα ανταγωνιστική, χωρίς οι Jenson Button και Sergio Perez να καταφέρουν να ανέβουν στο βάθρο.

Φέτος, ο Μεξικανός έχει αντικατασταθεί από τον ελπιδοφόρο Kevin Magnussen και το νέο μονοθέσιο μεταφέρει τις ελπίδες των φίλων της ομάδας για ανάκαμψη και επιστροφή στην κορυφή.

Μέχρι στιγμής, η μοναδική άλλη παρουσίαση που έχει γνωστοποιηθεί είναι εκείνη της Mercedes, που θα πραγματοποιηθεί στη Jerez στις 28 Ιανουαρίου, την ημέρα δηλαδή που θα ξεκινήσουν οι πρώτες χειμερινές δοκιμές.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ