Στην Αθήνα ο Αραούχο

Στην Αθήνα βρίσκεται από το απόγευμα της Πέμπτης ο Σέρχιο Αραούχο, προκειμένου να οριστικοποιηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες της συνεργασίας με την ΑΕΚ. Ο «Τσίνο» θα περάσει αύριο το πρωί από ιατρικές εξετάσεις και εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, θα παρουσιαστεί επισήμως στα γραφεία της ΠΑΕ στην πάροδο της Σπύρου Λούη. Μαζί είναι και ο πατέρας του, ο οποίος είναι και εκπρόσωπός του.

Ο Αργεντινός βγήκε από την πύλη 7 του «Ελευθέριος Βενιζέλος» όπου τον περίμεναν οι εκπρόσωποι του Τύπου και λίγοι φίλοι της Ένωσης. Δεν έκανε δηλώσεις, ωστόσο πριν φύγει από τη Λας Πάλμας και την Ισπανία μίλησε στα τοπικά ΜΜΕ και μεταξύ άλλων τόνισε:

«Αφήνω πίσω μου κάτι περισσότερο από φίλους, μια οικογένεια. Πέρασα 2.5 χρόνια μαζί με τους ίδιους συμπαίκτες και σίγουρα τώρα στεναχωριέμαι. Γνωρίζω, επίσης, ότι μπορεί να απογοήτευσα τους οπαδούς, καθώς δεν έπαιζα πάντα σε υψηλό επίπεδο. Ζητώ συγγνώμη. Ωστόσο, η νέα εμπειρία μου θα με βοηθήσει να επιστρέψω πιο δυνατός. θα θυμάμαι πάντα την χρονιά της ανόδου, αυτή ήταν η καλύτερη σεζόν μου. Ήταν αξέχαστο.

Θα δούμε αν ο Μανόλο (Χιμένεθ) θα μπορεί να με υπολογίζει για την εβδομάδα που έρχεται ή ακόμα και για το Σάββατο, αν θέλει ο Θεός. Ίσως, βέβαια, είναι πρόωρο να αγωνιστώ, αλλά μπορεί να με υπολογίζει για το Κύπελλο την επόμενη εβδομάδα».

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ