Στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό ο Σίλντενφελντ

Στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό ο Σίλντενφελντ

 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εκλεκτός του Τριφυλλιού για την άμυνα, αυτός που ψάχνει ο Γιάννης Αναστασίου για να του αναθέσει το ρόλο του ηγέτη της άμυνας, είναι ο Γκόρντον Σίλντενφελντ. Ο Κροάτης έφτασε σήμερα στην Αθήνα με άκρα μυστικότητα προκειμένου να διαπραγματευτεί με τους Πράσινους ενδεχόμενη συνεργασία τους.

Ο 28χρονος Κροάτης κεντρικός αμυντικός ο οποίος στο δεύτερο εξάμηνο της προηγούμενης σεζόν αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ δανεικός από τη Ντιναμό Μόσχας, ήθελε να μείνει στη χώρα μας καθώς η παρουσία του στη Μόσχα δεν τον ικανοποιεί. Έφτασε κοντά στην παραμονή του στον ΠΑΟΚ αλλά τον «έκοψε» ο Χουμπ Στέφενς όπως είχε υπογραμμίσει ο ίδιος ο Κροάτης σε συνέντευξή του.

Την υπόθεση χειρίζεται εδώ και σχεδόν δύο εβδομάδες ο Νίκος Νταμπίζας. Όσα συνέβησαν με τους Φάλκενμπουργκ, Καστιλιον, έχουν κάνει πολύ επιφυλακτικούς τους Πράσινους οι οποίοι προτού «πέσουν» οι υπογραφές, δεν θέλουν να εμφανιστεί τίποτα ως τελειωμένο. Παρά ταύτα τις τελευταίες ημέρες οι διαπραγματεύσεις έφτασαν σε καλό σημείο και για το λόγο αυτό ο Σίλντενφελντ έφτασε στη χώρα μας για απευθείας συνομιλίες.

Η υπόθεση Σίλντενφελντ είναι πολύπλοκη. Ο διεθνής αμυντικός δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2015 με τους Ρώσους της Ντιναμό Μόσχας, οι οποίοι είχαν ζητήσει 800.000 ευρώ από τον ΠΑΟΚ για την αγορά του. Ασφαλώς ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να δώσει τόσα χρήματα. Οπότε το πιθανότερο είναι εφόσον αποκτηθεί, να έρθει δανεικός με οψιόν αγοράς ή να έχει μπει ένα υψηλό ποσοστό μεταπώλησης προς όφελος των Ρώσων για να μείνει ελεύθερος.

 

Πηγή: pamesports.gr

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ