Στέλιος Σεραφείδης: Συγκίνηση και χειροκροτήματα στην κηδεία του

Ο Στέλιος Σεραφείδης πέθανε την Τρίτη σε ηλικία 86 ετών. Το κλίμα ήταν βαρύ στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα στο Αιγάλεω, εκεί όπου συγγενείς, φίλοι και η οικογένεια της ΑΕΚ λένε το «τελευταίο αντίο» στον Στέλιο Σεραφείδη.

Παρά τη βροχή πάνω από 500 άτομα παραβρέθηκαν στην κηδεία του μεγάλου «θρύλου» του ποδοσφαίρου, ενώ το παρών έδωσε και ο Δημήτρης Μελισσανίδης και όλοι οι ποδοσφαιριστές της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, καθώς έγιναν αλλαγές στην προπόνηση που ήταν προγραμματισμένη για τις 11 στα Σπάτα. Μετατέθηκε για το απόγευμα προκειμένου να «αποχαιρετήσουν» τον Στέλιο Σεραφείδη.

Ο Θωμάς Μαύρος επίσης βρισκόταν στην εκκλησία μαζί με τους Νίκο Στράτο, Γιώργο Κεφαλίδη και Μιχάλη Συμιγδαλά, από τις 11 το πρωί, ενώ σε μια γωνία στην εκκλησία δακρυσμένος ο θεράπων ιατρός του, Πάρης Κοσμίδης, σύμφωνα με την ΕΡΤ1.

Εκτός από τους ανθρώπους της ΑΕΚ το παρών έχουν δώσει και πρόσωπα από τη πολιτική ζωή του τόπου, όπως ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας, Γιάννης Βούρος και ο υπουργός οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.

Τυλιγμένο με τη σημαία της ΑΕΚ το φέρετρο του Στέλιου Σεραφείδη

Τη στιγμή που η σορός του Στέλιου Σεραφείδη, έβγαινε από τον ναό – το φέρετρό του ήταν τυλιγμένο με τη σημαία της ΑΕΚ-  με προορισμό την τελευταία του κατοικία στο τρίτο νεκροταφείο στη Νίκαια για την ταφή, ο κόσμος ξέσπασε σε χειροκροτήματα και φώναζε «Αθάνατος».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ