Στακόφσκι: Μοιάζει απίστευτο

Στακόφσκι: Μοιάζει απίστευτο

Ακόμα και αρκετή ώρα μετά το τέλος του καλύτερου αγώνα της ζωής του, όπως τον χαρακτήρισε, δεν μπορούσε να πιστέψει την επική νίκη του επί του Φέντερερ, ο Σεργκέι Στακόφσκι

Ο Ουκρανός, Νο 116 στην παγκόσμια κατάταξη, φαινόταν σαστισμένος μετά τον απίστευτο άθλο του να νικήσει τον Ρότζερ Φέντερερ, στον 2ο γύρο του Γουίμπλεντον.

Ο ίδιος μετά το τέλος του αγώνα, δήλωσε: «Μου φαίνεται απίστευτο. Έπαιξα το καλύτερο τένις της ζωής μου» είπε ο 27χρονος τενίστας και συνέχισε: «Όταν αγωνίζεσαι εναντίον του Φέντερερ, είναι σαν να έχεις ν’ αντιμετωπίσει δύο ανθρώπους. Τον Φέντερερ και το εγώ του. Δεν θα μπορούσα να παίξω καλύτερα. Ήταν μια μεγάλη μέρα για μένα».

Από την άλλη ο «Βασιλιάς Ρότζερ» μετά από 36 συνεχείς παρουσίες μέχρι τουλάχιστον τα προημιτελικά σε Γκραν-Σλαμ, τόνισε: «Είναι φυσιολογικό όταν έχεις βρεθεί σε προημιτελικούς 36 απανωτές φορές και αποκλείεσαι τόσο νωρίς, ο κόσμος να σκέφτεται πως όλα πλέον είναι διαφορετικά. Συνήθως κάνω καλές επιστροφές και ανυπομονώ γι’ αυτά που θα έρθουν».

ΠΗΓΗ:sport-fm.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ