Σπύρος Αγγελίδης: Από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ στην Βέρντερ Βρέμης

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κάνει γνωστή τη μεταγραφή του τερματοφύλακα Σπύρου Αγγελίδη στη γερμανική, Βέρντερ Βρέμης.

Πρόκειται για τερματοφύλακα που μετακόμισε στα 7 του στην Τούμπα και εξελίχθηκε μέσα από όλες τις μικρές ομάδες του ΠΑΟΚ, κατακτώντας τίτλους και παίρνοντας το χρίσμα για τις μικρές Εθνικές ομάδες. Έπειτα από 11 χρόνια αφήνει τη Θεσσαλονίκη με προορισμό τη Βρέμη. Οι «ασπρόμαυροι», πάντως, διατηρούν ποσοστό μεταπώλησης του Αγγελίδη.

Εν τω μεταξύ, οι Θεσσαλονικείς έκαναν γνωστό πως τα τέσσερα φιλικά που θα δώσουν κατά την παραμονή τους στο Τέχελεν της Ολλανδίας θα πραγματοποιηθούν παρουσία κόσμου. Επίσης, δόθηκαν στη δημοσιότητα οι ακριβείς ώρες, ημέρες και τοποθεσίες που αυτά θα δοθούν.

Αναλυτικά, το ματς κόντρα στη Στεάουα Βουκουρεστίου (5/7, 19:30) θα διεξαχθεί στο Σβόλγκεν, αυτό απέναντι στην Γκόου Αχέντ Ιγκλς (8/7, 17:00) στο Ζούτφεν ενώ εκείνο με την Γκενκ (12/7 19:00) θα πραγματοποιηθεί εκ νέου στο Σβόλγκεν. Το τελευταίο φιλικό είναι αυτό που θα γίνει στο Βέστερλο στις 16/7 (17:00) απέναντι στην ομώνυμη βελγική ομάδα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ