Σπανούλης: Έτοιμος για το ντέρμπι

Σπανούλης: Έτοιμος για το ντέρμπι

Ο Βασίλης Σπανούλης δήλωσε ότι ο τραυματισμός του κατά την διάρκεια του Ευρωμπάσκετ ήταν πιο σοβαρός από ότι είχε δημοσιοποιηθεί, αλλά πως θα είναι έτοιμος για το ντέρμπι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στις 12 Οκτωβρίου.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού μίλησε στο επίσημο κανάλι της ομάδας του στο youtube.com στο περιθώριο της παρουσίασης του βιντεοπαιχνιδιού NBA 2K14 στην Μαδρίτη και επισήμανε ότι: «Ο τραυματισμός μου κατά την διάρκεια του Ευρωμπάσκετ ήταν σοβαρότερος από ότι πολλοί νόμιζαν. Απλά δεν θέλαμε να το βγάλουμε προς τα έξω, γιατί είχαμε κρίσιμα παιχνίδια μπροστά μας».

«Ήταν αρκετά σοβαρό διάστρεμμα», συνέχισε ο Σπανούλης. «Τελικά αποφασίσαμε παρά το πόνο, που ένιωθα με ενέσεις και θεραπευτική αγωγή να συνεχίσω να βοηθάω στην Εθνική ομάδα και αυτή την στιγμή το πόδι μου είναι ταλαιπωρημένο και θα χρειαστεί, τουλάχιστον, μια εβδομάδα με δέκα ημέρες για να συνέλθει».

«Σίγουρα θα είμαι έτοιμος με σωστή θεραπεία και ξεκούραση», είπε ο 31χρόνος γκαρντ των «ερυθρολεύκων» για το ντέρμπι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, στις 12/10 και εξήγησε ότι: «Πιστεύω ότι προς τα τέλη της εβδομάδας θα μπω κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας, γιατί πράγματι μένουν λίγες ημέρες για τους κρίσιμους αγώνες. Έχουμε το ταξίδι στην Βραζιλία, αγώνα για το Κύπελλο και το πρώτο ματς του πρωταθλήματος κόντρα στον Παναθηναϊκό και πρέπει να ετοιμαστούμε όσο είναι δυνατόν καλύτερα και να βρούμε «χημεία» στο πλαίσιο που μπορούμε. Θα δώσουμε και την ψυχή μας».

«Είναι ασύλληπτα όσα έχει καταφέρει η ομάδα τα τελευταία δύο χρόνια», απάντησε ο Σπανούλης όταν κλήθηκε να δώσει το μήνυμα του στον κόσμο του Ολυμπιακού και τόνισε ότι: «Για την ομάδα δίνουμε και την καρδιά μας, άλλοτε τα καταφέρνουμε, άλλοτε όχι. Μακάρι να μπορέσουμε να νικάμε κάθε μέρα, αλλά έτσι είναι ο αθλητισμός. Εκείνο, που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι ότι θα δώσουμε και την ψυχή μας για να είναι η χρονιά επιτυχημένη».

Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» σχολίασε για το βιντεοπαιχνίδι NBA 2K14: «Είναι αλήθεια ότι δεν τα πάω καλά με την τεχνολογία. Έτσι όπως βλέπω το παιχνίδι, πάντως, είναι απίστευτη η πρόοδος της τεχνολογίας».«

Σίγουρα είναι παράξενο να βλέπεις τον εαυτό σου σε βιντεοπαιχνίδι», συνέχισε ο Σπανούλης. «Ελπίζω να αρέσει το παιχνίδι. Όταν μεγαλώσει ο μεγαλύτερος γιός μου, Θανάσης, και παίζει το παιχνίδι θα είναι λίγο παράξενο. Ελπίζω να το ευχαριστηθεί και να περνάει καλά».

Σε ερώτηση ποιούς παίκτες θα έπαιρνε στην ομάδα του στο βιντεοπαιχνίδι, ο αρχηγός των πρωταθλητών Ευρώπης απάντησε ότι: «Υπάρχουν εξαιρετικοί παίκτες, που παίζουν στην Ευρωλίγκα, αλλά για μένα οι καλύτεροι είναι εκείνοι, οι οποίοι παίζουν στον Ολυμπιακό. Γι’ αυτό θα διάλεγα την ομάδα του Ολυμπιακού όπως είναι».

 

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ