Σοβαρό επεισόδιο Βαλβέρδε και Μπαένα μετά το Ρεάλ-Βιγιαρεάλ – «Επανέλαβε αυτό που μου είπες για τον γιο μου»

Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ του Φεντερίκο Βαλβέρδε και του Άλεξ Μπαένα σημειώθηκε στον χθεσινοβραδινό αγώνα μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Βιγιαρεάλ (2-3), όπως μεταδίδουν τα ισπανικά ΜΜΕ.

Ο Φεντερίκο Βαλβέρδε φαίνεται ότι έχασε εντελώς την ψυχραιμία του μετά την αναμέτρηση. Προφανώς, ο 24χρονος Ουρουγουανός είχε ένα προσωπικό ζήτημα να διευθετήσει με τον αντίπαλο επιθετικό χαφ, Άλεξ Μπαένα.

Σύμφωνα με την Marca, ενώ ο Μπαένα μιλούσε στο τηλέφωνο, κοντά στο λεωφορείο της ομάδας του, ο Μαδριλένος τον χτύπησε με γροθιά στο ζυγωματικό. «Επανέλαβε αυτό που μου είπες για τον γιο μου», φέρεται να είπε ο Βαλβέρδε όπως μεταδίδεται.

Ο Ουρουγουανός αναφερόταν σε υποτιμητικά σχόλια που φέρεται έκανε ο Μπαένα για το παιδί του στον προηγούμενο αγώνα των δύο ομάδων, στο Copa del Rey τον Ιανουάριο (3-2), τη στιγμή μάλιστα που η σύζυγος του Βαλβέρδε είχε μία δύσκολη εγκυμοσύνη.

«Κλάψε τώρα που δεν πρόκειται να γεννηθεί ο γιος σου», φέρεται να είπε τότε ο νεαρός Ισπανός, κάτι που ο ίδιος επίσημα αρνείται ότι έκανε. Η Βιγιαρεάλ έχει βίντεο από την επίθεση και ο Μπαένα σκέφτεται να υποβάλει καταγγελία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ