Σοβαρή καταγγελία της ΠΑΕ Άρης για Μπαλτάκο

Σε σοβαρή καταγγελία για τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο προχώρησε η ΠΑΕ Άρης, το βράδυ της Κυριακής.

Άρης – ΠΑΟΚ 1-2: Έφερε τούμπα το ντέρμπι και πήρε τους τρεις βαθμούς

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης, ο πρόεδρος της ομάδας, Θεόδωρος Καρυπίδης μίλησε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο, προκειμένου να του μεταφέρει τα παράπονά του για τη διαιτησία στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, με τον ίδιο να απαντάει: «Θα γ@@@@ω και εσένα και όλο τον Άρη».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

«Πριν από λίγη ώρα ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Θόδωρος Καρυπίδης, κάλεσε στο τηλέφωνο τον πρόεδρο της ΕΠΟ, κ. Μπαλτάκο, προκειμένου να του μεταφέρει τα παράπονά του για τη διαιτησία του αποψινού ντέρμπι.

“Προκαλείτε τον κόσμο με αυτά που γίνονται. Έχεις μεγάλο μερίδιο ευθύνης κι εσύ. Δεν θα είσαι για πάντα στο απυρόβλητο”.

Και ο πρόεδρος της ΕΠΟ του απάντησε (άκουσον, άκουσον!!!) με τον εξής προκλητικό τρόπο και με πεζοδρομιακού χαρακτήρα εκφράσεις: «Θα γ@@@@ω και εσένα και όλο τον ΑΡΗ»!!!

Δεν έχουμε λόγια…

Με τον κ. Καρυπίδη μπορεί να έχει ότι διαφορές θέλει, όμως δεν έχει το δικαίωμα να εκφράζεται με αυτόν τον τρόπο για έναν Σύλλογο, που σε λίγες μέρες συμπληρώνει 109 χρόνια ζωής.

Είναι πολύ μικρός για να εκφράζεται έτσι για τον ΑΡΗ.

Τον αφήνουμε στην κρίση του κόσμου. Ως ΑΡΗΣ, πλέον, δεν έχουμε καμία αμφιβολία για το ρόλο του κ. Μπαλτάκου και τι συμφέροντα εξυπηρετεί».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ