Σούπερ προσφορές για το Champions League από το Pamestoixima.gr

  • Μεγάλα παιχνίδια την Τρίτη και την Τετάρτη με πολλές στοιχηματικές επιλογές από το Pamestoixima.gr

Η Μάντσεστερ Σίτι, η Ρεάλ Μαδρίτης, η Παρί Σεν Ζερμέν και η Μπάγερν Μονάχου είναι οι 4 πρώτες ομάδες που εξασφάλισαν την πρόκριση για την προημιτελική φάση του Champions League. Απομένουν 4 εισιτήρια που κρίνονται αυτήν την εβδομάδα. Ανοιχτή είναι η πρόκριση και στα 4 παιχνίδια της φάσης των «16».

Αύριο (22:00) παίζουν η Άρσεναλ με την Πόρτο και η Μπαρτσελόνα με την Νάπολι. Στους πρώτους αγώνες η Πόρτο έκανε την έκπληξη και κέρδισε με 1-0 την Άρσεναλ, ενώ η Νάπολι και η Μπαρτσελόνα ήρθαν ισόπαλες με 1-1.

Την Τετάρτη (22:00) γίνονται οι αγώνες Ατλέτικο Μαδρίτης-Ίντερ και Ντόρτμουντ-Αϊντχόφεν. Η Ίντερ κέρδισε με 1-0 στο πρώτο ματς στο Μιλάνο, ενώ στο 1-1 έμειναν η Αϊντχόφεν με την Ντόρτμουντ.

Πολλές στοιχηματικές επιλογές έχει το Pamestoixima.gr για τους αγώνες του Champions League, τόσο πριν από την έναρξή όσο και κατά τη διάρκειά τους. Επιπλέον, βρίσκεις ενισχυμένες αποδόσεις στα Σκορ Πολλαπλών Επιλογών, Bet Builder Ready και Anytime Scorers.

Το Pamestoixima.gr έχει και 2 σούπερ προσφορές* για το Champions League.

Την Τρίτη η σούπερ προσφορά* είναι για τους αγώνες Άρσεναλ-Πόρτο και Μπαρτσελόνα-Νάπολι.

Την Τετάρτη το Pamestoixima.gr έχει σούπερ προσφορά* για τα παιχνίδια Ατλέτικο Μαδρίτης-Ίντερ και Ντόρτμουντ-Αϊντχόφεν.

Δυνατά παιχνίδια σήμερα σε Αγγλία, Ιταλία και Ισπανία

Στο σημερινό πρόγραμμα ξεχωρίζουν οι αγώνες της Premier League, Τσέλσι-Νιούκαστλ (22:00), της Serie A, Λάτσιο-Ουντινέζε (21:45) και της La Liga, Αλμερία-Σεβίλλη (22:00).

Ο αγώνας της Τσέλσι με την Νιούκαστλ προσφέρεται με 0% γκανιότα** στην αγορά τελικό αποτέλεσμα. Στα παιχνίδια Λάτσιο-Ουντινέζε και Αλμερία-Σεβίλλη το Pamestoixima.gr προσφέρει ενισχυμένη απόδοση** στην αγορά τελικό αποτέλεσμα.

Στο Pamestoixima.gr ζεις τις κορυφαίες διοργανώσεις στο έπακρο. Με τις αποδόσεις που ήθελες και πολλές στοιχηματικές επιλογές για όλους τους αγώνες. Το παιχνίδι σου γίνεται πιο γρήγορο, πιο απλό, πιο σύγχρονο και πιο προσωποποιημένο από ποτέ.

 *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για την αγορά “Τελικό Αποτέλεσμα – Νικητής Αγώνα” έως την έναρξη του αγώνα.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ