Σοκάρει ο Λένο: Με προέτρεψαν να αυτοκτονήσω όπως ο Ένκε

Μια συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε ο Μπερντ Λένο που υποστήριξε πως έχει σταματήσει πλέον να διαβάζει τα social media από τη στιγμή που διάβασε ένα σχόλιο. ύστερα από μια κακή εμφάνισή του όπου ένας οπαδός τον προέτρεπε να αυτοκτονήσει όπως ο Ρόμπερτ Ένκε.

Ο πρώην διεθνής τερματοφύλακας των Μπαρτσελόνα, Γκλάντμπαχ, Μπενφίκα και Αννόβερου αυτοκτόνησε το 2009 σε ηλικία 32 ετών, νικημένος από την κατάθλιψη.

«Είναι κάτι που έμεινε για πάντα στο μυαλό μου, μια τρέλα. Είχα ένα πολύ κακό ματς και κάποιος στα social media μου είπε «κάνε το όπως ο Ένκε». Από την στιγμή που το διάβασα αυτό, συνειδητοποίησα ότι υπάρχουν πολλοί ηλίθιοι στα social media. Αυτός είναι ο λόγος που δεν τα διαβάζω, ακόμα και αν όλα πάνε καλά. Δεν τα χρειάζομαι αυτά, δεν με κάνουν καλύτερο, είναι χάσιμο χρόνου» τόνισε αρχικά ο Μπερντ Λένο.

«Υπάρχουν τόσοι ψεύτικοι λογαριασμοί που κρύβονται πίσω από τα κομπιούτερ τους για να σε κάνουν να νιώσεις άσχημα. Πολλές φορές με ρατσισμό, επίθεση κατά των οικογενειών, δεν μου αρέσουν, δεν τα διαβάζω. Επηρεάζει την ζωή σου, για ποιο λόγο να το κάνεις;» συμπλήρωσε ο Γερμανός γκολκίπερ.

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ