Σοκ στους Ουόριορς: Ο Τόμπσον χάνει και τη νέα σεζόν του ΝΒΑ

Ο «εφιάλτης» δεν τελειώνει για τον Κλέι Τόμπσον και τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς. Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο, κατά τη διάρκεια των τελικών του 2019, απέναντι στους Τορόντο Ράπτορς, ήρθε ένας ακόμα τραυματισμός να «σοκάρει» την ομάδα του Όκλαντ.

Αφού λοιπόν ο χαρισματικός σκόρερ έχασε όλη την περυσινή περίοδο, λόγω του τραυματισμού στους τελικούς, θα χάσει και την καινούργια, λόγω τραυματισμού στον αχίλλειο.

Όπως είναι φυσιολογικό, ο τραυματισμός του Τόμπσον δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στον Στιβ Κερ, αλλά και στους Ουόριορς, οι οποίοι περίμεναν με τεράστια ανυπομονησία την επιστροφή του.

Οι φόβοι για την σοβαρότητα της κατάστασης του άσου των «πολεμιστών» είχαν γίνει γνωστοί από την πρώτη στιγμή. Κι αυτό γιατί σε μια προσπάθειά του να σηκώσει βάρος στο πόδι ο Τόμπσον εγκατέλειψε την προσπάθεια και αμέσως σταμάτησε την προπόνηση.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν πως υπέστη τραυματισμό στον αχίλλειο, ο οποίος θα τον κρατήσει εκτός δράσης για μία ακόμα σεζόν, αλλάζοντας πλήρως τους συσχετισμούς στη Δύση.

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ