Σοκ στο ΝΒΑ: Ο Πολ Μπράντλεϊ έμεινε παράλυτος έπειτα από τροχαίο

Παράλυτος θα είναι για το υπόλοιπο της ζωής του ο Σον Μπράντλεϊ, ο παλαίμαχος σέντερ του ΝΒΑ με θητεία σε Φιλαδέλφεια, Νιου Τζέρσι και Ντάλας, μετά από ατύχημα που είχε με το ποδήλατό του.

Όπως έγινε επίσημα γνωστό μέσω ανακοίνωσης, το θηρίο των 2.29μ. χτυπήθηκε από αμάξι πριν από μερικές εβδομάδες, ενώ έκανε ποδήλατο κοντά στο σπίτι του. Το χτύπημα έγινε από πίσω κι ήταν τόσο δυνατό που έπληξε ανεπανόρθωτα την σπονδυλική του στήλη. Εδώ και οκτώ εβδομάδες, βρίσκεται σε νοσοκομείο στη Γιούτα, όπου κάνει τα πρώτα στάδια της αποθεραπείας του.

Ο Σον Μπράντλεϊ επελέγη το 1993 στο Νο2 του NBA Draft από τους Φιλαδέλφεια Σίξερς, τη φανέλα των οποίων φόρεσε για μία διετία. Ακολούθησε ακόμη μία διετής εμπειρία με τη φανέλα των Νιου Τζέρσεϊ Νες, για να κλείσει την επαγγελματική του καριέρα ως μέλος των Ντάλας Μάβερικς, τα χρώματα των οποίων φορούσε από το 1997 έως το 2005.

Ο θηριώδης παλαίμαχος σέντερ ήταν ο κορυφαίος μπλοκέρ του ΝΒΑ το 1996/97, ολοκληρώνοντας τη δωδεκαετή θητεία του στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου με 8.1 πόντους, 6.3 ριμπάουντ και 2.5 μπλοκ κατά μέσο όρο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ