Σοκ στη Ρεάλ Μαδρίτης: Υπέστη έμφραγμα ο Πάμπλο Λάσο

Σοκ στη Ρεάλ Μαδρίτης καθώς ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ, Πάμπλο Λάσο, υπέστη έμφραγμα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τη Marca, ο Λάσο έπαθε έμφραγμα του μυοκαρδίου και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Sanitas La Moraleja. Η κατάστασή του παραμένει σταθερή και αναμένονται νέες εξετάσεις για να καθορίσουν την κατάσταση της υγείας του. Η Ρεάλ Μαδρίτης εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με το έμφραγμα του Λάσο.

Όπως μεταδίδει η ισπανική εφημερίδα, ο προπονητής  Μαδριλένος ηγήθηκε κανονικά της ομάδας του το Σάββατο στη νίκη επί της Μπασκόνια στον δεύτερο αγώνα του ημιτελικού της Liga Endesa. Δεν έδειξε να έχει κάποιο πρόβλημα στη συνέντευξη Τύπου και ακολούθως πήγε σπίτι του. Ήταν νωρίς το πρωί της Κυριακής όταν άρχισε να αισθάνεται άσχημα και να έχει τα πρώτα συμπτώματα.

Το έμφραγμα του Λάσο είναι σίγουρα η μεγαλύτερη αντιξοότητα που θα μπορούσε να αντιμετωπίσει η Ρεάλ σε μία ταραγμένη σεζόν. Να σημειωθεί ότι ο Λάσο βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό στα μέσα Δεκεμβρίου του 2021 και είχε χάσει αρκετούς αγώνες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ