Σοκ- Νεκρός 20χρονος παίκτης της Βόλφσμπουργκ

Σοκ με νεκρό παίκτη της Βόλφσμπουργκ από αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Πρόκειται για τον 20χρονο Τζούνιορ Μαλαντά.

Το τροχαίο δυστύχημα έγινε στις 15:35 ώρα Γερμανίας. Σύμφωνα με την αστυνομία η αιτία που προκάλεσε το δυστύχημα ήταν η υπερβολική ταχύτητα σε συνδυασμό με τις κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν. Ο οδηγός και ο συνοδηγός του οχήμαος βρίσκονται σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο, ενώ ο Μαλαντά που καθόταν στο πίσω κάθισμα βρήκε τραγικό θάνατο.

Στην περιοχή που έγινε το τροχαίο επικρατούσαν κακές καιρικές συνθήκες. Έντονη βροχή και άνεμοι που έφταναν τα 100 χιλιόμετρα την ώρα έκαναν το SUV στο οποίο επέβαινε ο Μαλαντά να γλιστρήσει, να αναπτύξει ακόμα μεγαλύτερη ταχύτητα και αφού πέρασε τα προστατευτικά κιγκλιδώματα, να απογειωθεί και να σταματήσει αναποδογυρισμένο πάνω σε ένα δένδρο.

Ο θάνατος του άτυχου παίκτη της Βόλφσμπουργκ και διεθνή με την under 21 της εθνικής Βελγίου σύμφωνα με τις αρχές ήταν ακαριαίος. Ο νεαρός ήταν στα αποστολή της γερμανικής ομάδας η οποία θα ταξίδευε στη Νότια Αφρική προκειμένου να λάβει μέρος σε προπονητικό καμπ αφού η Μπουντεσλίγκα έχει διακοπεί και ξεκινάει ξανά στο τέλος Ιανουαρίου.

 

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ