Σοκ για την Γιουβέντους στο 93’ – ΒΙΝΤΕΟ

Η Γιουβέντους δεν πατάει καλά στο γήπεδο και κάνει την κοιλιά της λίγο πριν τα νοκ-άουτ παιχνίδια του Champions League. Μετά τον αποκλεισμό στο κύπελλο Ιταλίας από την Αταλάντα με το ηχηρό 3-0, η «Μεγάλη Κυρία» δέχθηκε ξανά τρία γκολ αυτή τη φορά εντός έδρας από την Πάρμα, που με γκολ στις καθυστερήσεις απέδρασε με ισοπαλία 3-3 από το Τορίνο.

Δίχως κανέναν από την ηγετική αμυντική τριάδα της (Μπονούτσι, Μπαρτσάλι, Κιελίνι) η Γιουβέντους θύμιζε άλλη ομάδα. Από τα πρώτα λεπτά η πρωταθλήτρια Ιταλίας πήρε την μπάλα και στο 17′ απείλησε με το σουτ του Ρονάλντο που απέκρουσε ο Σέπε. Η Πάρμα απάντησε με αυτό του Κούτσκα που απέκρουσε ο Περίν (21′) και γενικά το ματς συνεχιζόταν με τους “μπιανκονέρι”, να έχουν “κλείσει” τους φιλοξενούμενους στην περιοχή τους. Η Γιουβέντους άγγιξε το γκολ στο 34′ με το δοκάρι του Κεντίρα, όμως το πέτυχε δύο λεπτά μετά με το σουτ του Κριστιάνο Ρονάλντο που βρήκε στον Ιακοπόνι.

Στο 57′ ο Πορτογάλος σουπερ στάρ θα μπορούσε να γράψει ασίστ αλλά η μπάλα πήγε πάλι στο δοκάρι από την κεφαλιά του Κεντίρα, για να έρθει στη συνέχεια… βροχή από γκολ: Κοντινό σουτ του Ρουγκάνι στο 62′ για το 2-0, ωραία κεφαλιά του αμαρκάριστου Μπαριλά στο 64′ για το 2-1, πολύ ωραία κεφαλιά του Ρονάλντο μετά τη σέντρα του Μάντζουκιτς στο 66′ για το 3-1, τακουνάκι του Ζερβίνιο μετά το γύρισμα του Κούτσκα στο 74′ για το 3-2. Το ματς, με κάποιο τρόπο, είχε γίνει πολύ χαλαρό και η Πάρμα εκμεταλλευόμενη την ασόβαρη εικόνα της Γιουβέντους το πίστεψε και δικαιώθηκε στο 93′ από το δεύτερο γκολ του Ζερβίνιο, ο οποίος νίκησε τον Περίν από κοντά.

Γιουβέντους: Περίν, Κανσέλο, Ρουγκάνι, Κάσερες, Σπινατσόλα, Κεντίρα (79′ Μπεντανκούρ), Πιάνιτς, Ματουιντί, Ντάγκλας Κόστα (46′ Μπερναρντέσκι, 87′ Τσαν), Ρονάλντο, Μάντζουκιτς.

Πάρμα: Σέπε, Ιακοπόνι, Μπρούνο Αλβες, Μπαστόνι, Γκαλιόλο, Κούτσκα (86′ Σπροκάτι), Σκοτσαρέλα (76′ Στούλατς), Μπαριλά, Μπιαμπιανί (57′ Σιλιγκάρντι), Ινγκλέζε, Ζερβίνιο.Δείτε το βίντεο:

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ