Σοφία Μπεκατώρου: Δεν μίλησα τότε γιατί πίστευα ότι θα με έβγαζαν ψεύτρα και θα το “έθαβαν” – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχθηκε στο «Ενώπιος Ενωπίω» τη Σοφία Μπεκατώρου, η οποία μίλησε για την καταγγελία που έκανε για σεξουαλική κακοποίηση.

“Ήταν μια δύσκολη απόφαση να μιλήσω, γιατί το τραύμα που είχα υποστεί ήταν τόσο βαθύ και είχα ουσιαστικά απωθήσει αυτό το συμβάν. Δεν μπορούσα καν να το σκέφτομαι. Υπήρχε μεγάλη ομερτά στον χώρο μας” ανέφερε αρχικά η κ. Μπεκατώρου. “Έλεγα ψέματα στον εαυτό μου ότι θα περάσει” πρόσθεσε.

Στην ερώτηση γιατί τώρα, που τίθεται συχνά στα social media, η Σοφία Μπεκατώρου τόνισε ότι δεν νιώθει υποχρεωμένη να απαντήσει σε κάποιους ανώνυμους. “Περιστατικά όπου το τραύμα είναι πολύ μεγάλο, καταγγέλλονται ή πολύ αργά ή ποτέ” σημείωσε. “Δεν μίλησα τότε γιατί πίστευα ότι θα με έβγαζαν ψεύτρα και θα το «έθαβαν»” συμπλήρωσε.

“Με την ωριμότητα που έχω σήμερα, θα μιλούσα τότε στη μητέρα και στους δικούς μου ανθρώπους” υπογράμμισε. “Δεν μου ζήτησε ποτέ συγγνώμη αυτός ο άνθρωπος. Το μόνο που θέλω είναι να μην ξανακάνει κακό σε κάποιον άλλον” δήλωσε τονίζοντας ότι “μίλησα για τα νέα παιδιά”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ