Σκουρτόπουλος – Μίσσας στην Εθνική έως το 2019

Μετά την ολοκλήρωση της πορείας της Εθνικής στο Eurobasket 2017 με τον αποκλεισμό από την Ρωσία στους «8», οι άνθρωποι της ελληνικής ομοσπονδίας καλαθοσφαίρισης έψαξαν την διάδοχη κατάσταση στο τεχνικό τιμ της «επίσημης αγαπημένης», ενόψει των «παραθύρων» της FIBA. Στην ΕΟΚ, δηλαδή, έψαχναν για τον προπονητή που θα αναλάβει την Εθνική στα «παράθυρα» της FIBA, των οποίων οι ιδιαιτερότητες είναι γνωστές.

Ο Κώστας Μίσσας, που βρίσκεται και στη γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού ως Τεχνικός Διευθυντής, βρέθηκε στα γραφεία της ομοσπονδίας την Δευτέρα (18/9) και συζήτησε για την επόμενη μέρα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Θα πρέπει να σημειώσουμε πως πρώτος στόχος ήταν να μην γίνει πρόταση σε έναν προπονητή που συνδέεται με μεγάλη ομάδα.

Έτσι, το επικρατέστερο σενάριο θέλει τον Θανάση Σκουρτόπουλο να… αναβαθμίζεται σε πρώτος προπονητής της Εθνικής και να αναλαμβάνει να την «τρέξει» στα προκριματικά του παγκοσμίου Κυπέλλου, με τον έμπειρο Μίσσα να παίρνει το πόστο του Τεχνικού Διευθυντή. Θυμίζουμε πως ο Σκουρτόπουλος ήταν στο τιμ του Μίσσα ως βοηθός προπονητή στο πρόσφατο Eurobasket.

Τις επόμενες ημέρες μένει να αποσαφηνιστούν με ακρίβεια οι ρόλοι τους και να επισημοποιηθεί η «επόμενη μέρα» της Εθνικής Ανδρών.

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ