Σκάνδαλο στην Ιαπωνία: Παγκόσμιος πρωταθλητής κολύμβησης πλήρωσε ακριβά την απιστία του

Αποκλεισμός για μοιχεία… Αυτό συνέβη στον Ιάπωνα τέσσερις φορές παγκόσμιο πρωταθλητή της κολύμβησης Ντάιγια Σέτο, ο οποίος θα πρέπει να μείνει εκτός πισίνας μέχρι το τέλος του έτους, αφότου ένα τοπικό εβδομαδιαίο περιοδικό δημοσίευσε φωτογραφίες του σε «ξενοδοχείο ημιδιαμονής», με μια γυναίκα που δεν ήταν η σύζυγός του.

Ο Σέτο, σύμφωνα με όσα διευκρίνισε η ομοσπονδία (που δεν ανησυχεί, παρότι ο πρωταθλητής της έχει Ολυμπιακές φιλοδοξίες κι ετοιμάζεται για το Τόκιο 2020) δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί ή να προπονηθεί με την υπόλοιπη Εθνική ομάδα (αλλά μόνος), έως το τέλος του έτους. Επιπλέον, του αφαιρέθηκε ο ρόλος του αρχηγού στην ιαπωνική ομάδα κολύμβησης.

Στο παλμαρέ του ο Σέτο μετρά τέσσερις παγκόσμιους τίτλους, είναι πρωταθλητής των 200 και 400 μέτρων μικτή και στην τελευταία απόσταση κατάκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο, το 2016.=

«Ζητώ συγγνώμη. Θέλω να συνεχίσω το κολύμπι και να ξαναχτίσω την εμπιστοσύνη της οικογένειάς μου, η οποία επλήγη πληγεί βαθιά από την ανεύθυνη συμπεριφορά μου», δήλωσε ο Σέτο. «Θέλω να συνεχίσω να παίρνω στα σοβαρά το άθλημά μου, έτσι ώστε όλοι να με αναγνωρίζουν ως πρωταθλητή κολύμβησης».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ