Σκάνδαλο με τη Χρυσή Μπάλα

Η Χρυσή Μπάλα χάνει από τη λάμψη της, καθώς τη σκεπάζει η σκιά ενός πρωτοφανούς σκανδάλου... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Σκάνδαλο με τη Χρυσή Μπάλα

 

Η Χρυσή Μπάλα χάνει από τη λάμψη της, καθώς τη σκεπάζει η σκιά ενός πρωτοφανούς σκανδάλου. Τα επτά…αμαρτήματα της ΦΙΦΑ αποκαλύφθηκαν από τους προπονητές των εθνικών ομάδων Αλβανίας, Βολιβίας, Ισημερινής Γουινέας, Δομηνικανής Δημοκρατίας, νησιών Φίτζι, Κουβέιτ και Βανουάτου, οι οποίοι υποστήριξαν πως η παγκόσμια συνομοσπονδία άλλαξε τις ψήφους τους.

Τις καταγγελίες των ομοσπονδιακών τεχνικών έφεραν στο φως της δημοσιότητας οι εφημερίδες «ΒΤ» από τη Δανία και «Dagbladet» από τη Νορβηγία, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος».

«Η λέξη απάτη είναι η κατάλληλη, για να περιγράψει κανείς τι ακριβώς συνέβη στη διαδικασία της ψηφοφορίας», τόνισε ο Βραζιλιάνος εκλέκτορας του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος του Κουβέιτ, Ζόρβαν Βιέιρα και συμπλήρωσε: «Η πρώτη επιλογή μου ήταν ο Ιμπραΐμοβιτς, εντούτοις, σύμφωνα με τη ΦΙΦΑ, εγώ ψήφισα τους Μέσι, Νεϊμάρ και Κριστιάνο Ρονάλντο. Οι πέντε βαθμοί που έδωσα στον Σουηδό εξαφανίστηκαν».

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.