Σιόβας: Γιορτάσαμε τα 90 χρόνια ιστορίας απέναντι σε ομάδα Β’ εθνικής

Ο Δημήτρης Σιόβας στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα τόνισε πως οι παίκτες του Ολυμπιακού θέλουν τη στήριξη του κόσμου του Ολυμπιακού.

Μάλιστα, είπε πως, σήμερα οι ερυθρόλευκοι έβγαλαν ψυχή και κατέβηκαν για τη νίκη, ενώ υπογράμμισε ότι προσπάθησαν να στρεσάρουν τους παίκτες του Ολυμπιακού λέγοντας πως κατεβαίνουν από παντού οι οπαδοί της Ένωσης οι οποίοι τελικά ήρθαν να δουν τον Ολυμπιακό να κερδίζει.

«Να ξεκινήσω κατ’ αρχάς λέγοντας ότι είμαστε όλοι στεναχωρημένοι για τον τραυματισμό του αρχηγού μας, του Μανιάτη. Ξέρουμε όλοι πόσο τον χρειαζόμαστε, είμαστε πάρα πολύ στεναχωρημένοι και εγώ προσωπικά που τον έχω συμπαίκτη δέκα χρόνια και είμαστε σαν αδέρφια. Εύχομαι να γυρίσει υγιής. Τώρα για το παιχνίδι, ναι μεν δεν τελείωσε, αλλά ουσιαστικά τελείωσε από τη στιγμή που βάλαμε το γκολ. Είμαστε ικανοποιημένοι που δώσαμε χαρά στον κόσμο μας να γιορτάσει τα 90 χρόνια ιστορίας της ομάδας, έστω και απέναντι σε μια ομάδα Β’ εθνικής, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ο κόσμος μας πρέπει να μας στηρίζει ακόμη και όταν δεν παίζουμε καλά, τώρα πρέπει να πάμε δυνατά για το νταμπλ. Για τον κόσμο που ήρθε σήμερα στο γήπεδο δεν ξέρω τι να πω, δεν ξέρω γιατί διακόπηκε το ματς, ήρθαν για να δουν τον Ολυμπιακό, όπως γίνεται πάντα. Εμείς είχαμε μια ατυχία με τον Παναθηναϊκό και ξέρω πως είναι ο κόσμος, όμως θέλω να πω ότι πρέπει να είναι πάντα δίπλα μας. Έχουμε άλλωστε έναν πρόεδρο που ξέρω ότι θα φτιάξει ομάδα για την Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός είναι ο πρεσβευτής της χώρας μας στην Ευρώπη, έχουμε μια μεγάλη ομάδα και ο πρόεδρος θα πάρει κι άλλους παίκτες για να φτιάξουμε μια ομάδα που θα πρωταγωνιστεί και στην Ευρώπη. Πρόεδρε, η πρόκριση αυτή είναι για σένα. Αφιερώνουμε τη νίκη στον πρόεδρό μας που δεν ήρθε στο γήπεδο γιατί ξέραμε τι πρόβλημα θα έχει, αλλά και στον κόσμο μας».

ΠΗΓΗ: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ