Σήμερα στην Ελλάδα η χρυσή Άννα Κορακάκη

Όλη η Ελλάδα περιμένει σήμερα την άφιξη της χρυσής Άννας. Η συγκίνηση και η τεράστια τιμή που νιώθουν οι άνθρωποι που την στήριξαν σε όλη την προσπάθειά της μέχρι να γίνει παγκοσμίως γνωστή, θα αποτυπωθεί στις σφιχτές αγκαλιές και τη συγκίνηση στα πρόσωπά τους.

Η επιστροφή της Άννας, την οποία υποστηρίζει η Stoiximan, στην Ελλάδα σηματοδοτεί την «κινητοποίηση» των πολιτικών φορέων της χώρας σε όλους τους τομείς. Εκτός των αναμενόμενων συγχαρητήριων που θα δοθούν, έχουν ήδη ξεκινήσει και τα… έργα.

Όπως υποστήριξε στον realfm 97,8 ο Δήμαρχος της Δράμας, οι εργασίες για τη δημιουργία ενός σύγχρονου σκοπευτηρίου ώστε να προπονείται το χρυσό κορίτσι της σκοποβολής με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες, είναι ήδη σε εξέλιξη.

Η 20χρονη Ολυμπιονίκης αναχώρησε το μεσημέρι της Τετάρτης από τη Βραζιλία για το μεγάλο ταξίδι της επιστροφής όπου μέσω Ρώμης, φτάνει σήμερα στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και την Αθήνα, με ώρα άφιξης 11.30 το πρωί. Αναμένεται να καθίσει στην Αθήνα για περίπου πέντε ώρες και στις 17:00 θα βρίσκεται στο αεροδρόμιο Μακεδονία.

Διαβάστε επίσης:

O περήφανος σύντροφος της «χρυσής» Άννας – ΦΩΤΟ

Ο αδελφός της Κορακάκη: Σε άθλια κατάσταση ο χώρος που έκανε προπόνηση η Άννα – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ