Σε «καραντίνα» ο Πίνο

Δεν θα μετέχει στις προπονήσεις του Ολυμπιακού ο Χουάν Πάμπλο Πίνο μέχρι να απολογηθεί στη διοίκηση της ΠΑΕ για την αδικαιολόγητη απουσία του από την προπόνηση του περασμένου Σαββάτου.

Ο Κολομβιανός μένει εκτός ομάδας λόγω του δεύτερου πειθαρχικού παραπτώματός του στο μικρό χρονικό διάστημα της παρουσίας του στον Ολυμπιακό και θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να έχει κι άλλη ευκαιρία. Το θέμα θα χειριστεί η διοίκηση του Ολυμπιακού που θα ακούσει την άποψη του ποδοσφαιριστή και θα λάβει τις σχετικές αποφάσεις.

Ο Πίνο έχει υπογράψει μέχρι το καλοκαίρι, με δικαίωμα του Ολυμπιακού να ανανεώσει το συμβόλαιό του, αλλά ο Κολομβιανός με τη συμπεριφορά του δεν… βοηθάει την καριέρα του να έχει μέλλον στους ερυθρόλευκους. Τα μεταγραφικά σενάρια για το καλοκαίρι συνεχίζονται και πλέον θα είναι συνεχώς στο προσκήνιο.

Ο Ολυμπιακός περιμένει σε λίγες μέρες την απελευθέρωση του Μπόατενγκ από την Ντνιέπρ για να μπορεί να τον χρησιμοποιήσει άμεσα, έχει προχωρήσει τις επαφές για την απόκτηση του Βραζιλιάνου δεξιού μπακ της Μπράγκα Λεάντρο Σαλίνο, ενώ εξετάζει διάφορες προτάσεις ατζέντηδων και για παίκτες που έχουν αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα, όπως ο Ντρόμπνι, ο Ιβανσιτς και ο Σιμάο.

Πηγή: pamesports.gr 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ