Σαβιόλα: Βαθμούς με Άντερλεχτ

Σαβιόλα: Βαθμούς με Άντερλεχτ

Ικανοποιημένος τόσο με την απόδοση του όσο και με την νίκη κόντρα στον Πανιώνιο, εμφανίστηκε ο επιθετικός του Ολυμπιακού, Χαβιέ Σαβιόλα σε δηλώσεις του. Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής, μιλώντας στην κάμερα της nova, αναφέρθηκε και στο ματς της Τετάρτης κόντρα στην Άντερλεχτ για το champions league, δηλώνοντας πως θα είναι ένα δύσκολο ματς, καθώς και οι δύο ομάδες θα προσπαθήσουν να πάρουν βαθμούς.

«Ναι είμαι πολύ ικανοποιημένος, κυρίως για την νίκη, απέναντι σε έναν αντίπαλο που ήταν σε πολύ καλή φυσική κατάσταση. Είμαι ικανοποιημένος με την ασίστ και με το γκολ και ότι είμαστε πρώτη στην βαθμολογία. Θα βελτιωθούμε περισσότερο στη συνέχεια».

Για το Champions League: «Ναι είναι δύσκολα τα παιχνίδια γιατί το Champions league είναι πολύ απαιτητικό. Οποιαδήποτε ομάδα μπορεί να σε βλάψει. Εμείς την Τετάρτη πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κερδίσουμε κάποιους βαθμούς, γιατί στο πρώτο παιχνίδι δεν τα καταφέραμε και χρειαζόμαστε βαθμούς πλέον».

Για το ματς της Τετάρτης, κόντρα στην Άντερλεχτ: «Μακάρι να μπορέσουμε να αποδώσουμε όπως στο πρώτο ημίχρονο όπως στην Παρί. Μακάρι να επαναλάβουμε την απόδοση αυτή. Θα είναι ένα δύσκολο και ωραίο παιχνίδι καθώς και οι δυο ομάδες θα πάνε για να κερδίσουν βαθμούς. Τα λάθη σε αυτήν την διοργάνωση δεν συγχωρούνται».

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ