“Σαθρή η αιτιολογία Τριτσώνη”

“Σαθρή η αιτιολογία Τριτσώνη” 

 

Σαθρή χαρακτήρισε την αιτιολογία που πρόβαλλε ο διαιτητής Τριτσώνης για να διακόψει οριστικά τον αγώνα με τον Πανθρακικό ο δικηγόρος της ΑΕΚ Χάρης Γρηγορίου, ο οποίος εξέφρασε την αισιοδοξία του για δικαίωση της ομάδας στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

«Δεν πήγαμε στη Σούπερ Λίγκα να ζητήσουμε χάρη από κανέναν, αλλά ισονομία. Η ΑΕΚ δεν έχει σκοπό ούτε να ευεργετηθεί, ούτε να της χαριστεί κανένας ούτε να πέσει άλλος. Το κομμάτι των επεισοδίων είναι αναμφισβήτητο και δεν είχε λόγο να το αμφισβητήσει ή να το γκριζάρει. Δεν είχαμε το χρόνο να ασχοληθούμε με τους πραγματικούς αυτουργούς, αλλά θα το κάνουμε σε ένα δεύτερο χρόνο», είπε στο ραδιόφωνο του NovaΣΠΟΡ FM ο έμπειρος νομικός και πρόσθεσε:

«Προσκομίσαμε αποδείξεις και έγγραφα που απέδειξαν το αβάσιμο όσων ανέφερε ο κ. Τριτσώνης. Το ζητούμενο είναι αν και κατά πόσο μπορούσε να διεξαχθεί το παιχνίδι. Ο κ. Τριτσώνης λέει ότι όταν βγήκε στο γήπεδο είδε ένα χώρο γεμάτο φθορές. Έρχονται και τον διαψεύδουν όμως η αστυνομία, οι παρατηρητές και το ΟΑΚΑ, που αναφέρει ότι υπήρξε αμέσως αποκατάσταση των ζημιών. Άρα ο λόγος που χρησιμοποίησε για τη διακοπή αποδείχτηκε ανακριβής. Η Πειθαρχική Επιτροπή χθες δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν αξιοποίησε όλο αυτό το υλικό που έδειχνε ότι το κατανοούσε κατά την ακροαματική διαδικασία».

Επανέλαβε ότι «ο κ. Τριτσώνης δεν είχε κανένα λόγο να μη συνεχίσει το παιχνίδι» κι επισήμανε πως «στάθηκε σε μια σαθρή αιτιολογία που δυστυχώς γι’ αυτόν ανατράπηκε-παρά την αντίθετη πρωτοβάθμια απόφαση-από τις άλλες εκθέσεις».

Όσο για τις πιθανότητες που υπάρχουν για δικαίωση της ΑΕΚ στην επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, ο κ. Γρηγορίου παρουσιάστηκε αρκετά αισιόδοξος: «Η έφεση θα ολοκληρωθεί σήμερα και θα κατατεθεί αμέσως. Ελπίζω και προσδοκώ ότι κάτω από ένα εμπειρότερο μάτι μιας επιτροπής, θα μπορέσουν τα ίδια έγγραφα και το ίδιο αποδεικτικό υλικό, πιθανώς και άλλο τέτοιο υλικό, να αξιολογηθούν όπως πρέπει. Εδώ είναι μονόδρομος. Η ΑΕΚ πρέπει να πάει την Κυριακή να κερδίσει στο Περιστέρι, να ασκήσουμε την Έφεση, να δικαστεί την Τετάρτη και πιστεύω στην Επιτροπή Εφέσεων, όπου υπάρχει μια άλλη εξέταση των πραγμάτων, να έχουμε μια άλλη τύχη. Η απόφαση μπορεί να βγει και μέσα στην Τετάρτη λόγω επείγουσας φύσης, αλλά σίγουρα θα βγει την Πέμπτη ή το αργότερο ως την Παρασκευή».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ