Σάντος:Απογοητευμένοι από το Χ

Ο Φερνάντος Σάντος τόνισε στις δηλώσεις του, ότι η Εθνική ομάδα θα σταθεί στο πλευρό του άτυχου Αβράαμ ενώ θα ψάξει τις αιτίες του κακού ξεκινήματος με την Πολωνία, συζητώντας με τους παίκτες του.

Ο Φερνάντος Σάντος τόνισε ότι η Εθνική ομάδα θα σταθεί στο πλευρό του άτυχου Αβράαμ ενώ θα ψάξει τις αιτίες του κακού ξεκινήματος με την Πολωνία συζητώντας με τους παίκτες του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού στην συνέντευξη τύπου:

«Δεν θέλω να μιλάω για παίκτες συγκεκριμένους. Μιλάω μόνο για την ομαδική δουλειά.

Δυστυχώς τα πράγματα δεν κύλησαν καλά για μας στην αρχή του παιχνιδιού. Είχαμε προειδοποιήσει τους ποδοσφαιριστές για το καλό ξεκίνημα της Πολωνίας. Φάνηκε ότι η δυνατή πλευρά της πολωνικής ομάδας ήταν η δεξιά πλευρά. Είναι παίκτες που παίζουν στην ίδια ομάδα, την Μπορούσια Ντόρτμουντ και τον επιθετικό τον Λεβαντόφσκι. Η στρατηγική μας ήταν να βγαίνουμε γρήγορα στην αντεπίθεση όποτε μπορούσαμε. Δεν λειτουργήσαμε καλά με αποτέλεσμα να δεχθούμε γρήγορα το γκολ.

Για τον Αβραάμ και το όσο έπαιξε ρόλο στον τραυματισμό το γεγονός ότι συνέχισε να αγωνίζεται:«Θα ήθελα να εκφράσω την τεράστια θλίψη της ομάδας για τον τραυματισμό του. Ναι μεν είμαστε απογοητευμένοι από την ισοπαλία αλλά είμαστε πολύ λυπημένοι από το γεγονός αυτό. Ευχόμαστε να γυρίσει γρήγορα. Αυτό του είπα χθες όταν τον συνάντησα μετά το νοσοκομείο. Εγώ δεν έχω επαρκείς ιατρικές γνώσεις για να σας πω τι συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, αλλά θέλω να ξεκαθαρίσω ότι εμπιστεύομαι απόλυτα το ιατρικό επιτελείο της ομάδας και τη γνώμη του.

Μπορώ να αναφέρω το γεγονός ότι και ο Κυριάκος και ο Γκέκας αντιμετώπιζαν προβλήματα και μου εγγυήθηκαν ότι θα είναι έτοιμοι όπως και με τον Τοροσίδη. Έτσι κι έγινε. Αυτά τα παραδείγματα δείχνουν ξεκάθαρα την εμπιστοσύνη που έχω σε αυτούς».   Διαβάστε αναλυτικά στο pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ