Σάντος: Θα κυνηγήσουμε την πρόκριση

Σάντος: Θα κυνηγήσουμε την πρόκριση

Για μια ακόμα φορά ο Φερνάντο Σάντος τόνισε πως η Εθνική ομάδα θα κυνηγήσει μέχρι το τελευταίο λεπτό την απευθείας πρόκριση στο Μουντιάλ 2014 και μόνο όταν αυτό δεν συμβεί και μαθηματικά θα ξεκινήσουν οι… κουβέντες για τα μπαράζ.

Οι δηλώσεις του Πορτογάλου τεχνικού στη συνέντευξη Τύπου:

Για τη Σλοβακία: «Μου φαίνεται ότι σε γενικές γραμμές παρά το ότι άλλαξε προπονητή η δομή και ο τρόπος παιχνιδιού της Σλοβακίας δεν έχει αλλάξει. Και όπως είδα στα ματς της με τη Βοσνία προσπαθεί να πιέζει ψηλά τον αντίπαλο έτσι ώστε να τον αναγκάσει σε λάθη. Εμείς γνωρίζουμε τις δυσκολίες του αγώνα και αυτό γιατί ξέρουμε ότι η Σλοβακία είναι πολύ καλή ομάδα. Στη φάση των ομίλων έχασε βαθμούς και έδαφος από ομάδες οι οποίες είναι θεωρικά πιο αδύναμες. Στα ματς με τις μεγάλες έδειξε πως είναι μια πολύ καλή ομάδα. Δεν έχει να χάσει τίποτα και αυτό μπορεί να κάνει μια ομάδα ακόμα πιο επικίνδυνη και έτσι εμείς πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι.

Για εμάς οι ελπίδες παραμένουν, το φως παραμένει ανοιχτό και πρέπει να το κυνηγήσουμε μέχρι τέλους. Αύριο πρέπει να κερδίσουμε το παιχνίδι για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Θα πρέπει να μπούμε όσο το δυνατόν καλύτερα στο ματς. Είδαμε ότι και στα προηγούμενα ματς καταφέραμε να πιέσουμε ψηλά, να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Αυτό πρέπει να κάνουμε και αύριο. Αυτή την προσπάθεια πρέπει να την κάνουμε και αύριο και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα δημιουργήσουμε. Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα κυνηγήσει μέχρι τέλους την απευθείας πρόκριση. Μέχρι το τελευταίο λεπτό θα συνεχίσουμε να πιστεύουμε και μόνο όταν μαθηματικά πάμε στα μπαράζ τότε θα μιλήσουμε γι’ αυτό».

Διαβάστε περισσότερα στο pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ