Σάντος: Να σταματήσει η φημολογία

Σάντος: Να σταματήσει η φημολογία

Έκκληση να σταματήσει η φημολογία περί αποχώρησής του από τον πάγκο της Εθνικής ομάδας απηύθυνε ο Φερνάντο Σάντος, ο οποίος μίλησε και για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ του Αστέρα Τρίπολης και του Ολυμπιακού.

Για τον τελικό: «Πρέπει να τονίσουμε πως πάνω από όλα είναι μία γιορτή του ποδοσφαίρου. Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Θέλουμε να δούμε ένα καλό παιχνίδι και να το ευχαριστηθούν όλοι. Να γίνει ένα όσο το δυνατόν πιο θεαματικό παιχνίδι χωρίς ακρότητες. Αντιμέτωπες είναι δύο πολύ καλές ομάδες. Από τη μία η εύκολη επικράτηση του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα και από την άλλη μία ομάδα που με την παρουσία της πιστοποιεί την καλή σεζόν που κάνει. Σίγουρα για κάποιους είναι έκπληξη, αλλά έχει δείξει μία σταθερότητα φέτος και απέδειξε πως αξίζει να βρίσκεται εδώ. Είναι καλό για το ποδόσφαιρο να έρχονται τέτοιες ομάδες σε αυτό το σημείο».

Για τις φήμες περί αποχώρησής του από την Εθνική: «Η αλήθεια είναι πως τις τελευταίες ημέρες ήμουν στην Πορτογαλία και δεν είχα καταλάβει τον ντόρο που έχει προκληθεί. Όταν γύρισα κατάλαβα τι συμβαίνει. Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι. Εγώ έχω ένα λόγο και όσοι με ξέρουν, έχω αποδείξει πως ο λόγος μου μετράει. Αυτή τη στιγμή είμαι με την Ελλάδα και αυτό είναι το μοναδικό που με ενδιαφέρει. Νομίζω πως είναι καιρός να σταματήσουν οι φημολογίες. Δεν κάνει καλό σε κανένα αυτό και η εθνική ομάδα έχει μπροστά της ένα δύσκολο παιχνίδι και όλα αυτά ασχολούμαστε με τις φήμες και κανείς δεν σκέφτεται πως το πρωτάθλημα τελείωσε νωρίς και αρκετοί παίκτες σταματάνε. Μιλάμε για μία περίοδο ενός μήνα που δεν θα έχουν αγωνιστικό ρυθμό και θα πρέπει να τα δώσουν όλα. Το πρόγραμμα σε καμία περίπτωση δεν ευνοεί την Εθνική Ελλάδας».

 

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ