Σάντος: Καρικατούρα ομάδας στο Α’, ξυπνήσαμε στο Β’

Σάντος: Καρικατούρα ομάδας στο Α’, ξυπνήσαμε στο Β’

Απόλυτα δυσαρεστημένος με την εμφάνιση της Εθνικής στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης με το Λιχτενστάιν εμφανίστηκε σε δηλώσεις του, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδας, Φερνάντο Σάντος, τονίζοντας πως η «γαλανόλευκη» ήταν καρικατούρα ομάδας.

Στη συνέχεια, μιλώντας στην κάμερα του «mega», τόνισε πως η ομάδα του ήταν σαφώς καλύτερη στο δεύτερο μέρος του ματς και δίκαια πήρε την νίκη.

Αναλυτικά: «Πρώτα πρώτα ως προπονητής νιώθω ντροπή για το αυτό που παρουσιάσαμε στο πρώτο ημίχρονο και ελπίζω και οι ποδοσφαιριστές μου να αισθάνονται έτσι, γιατί ήμασταν μία καρικατούρα ομάδας, γιατί η κατοχή ήταν πάνω κάτω, για να μην πω πως την είχαν περισσότερο οι παίκτες του Λιχτενστάιν. Και αν ήμουν στην εξέδρα θα έλεγα πως η ομάδα με τα μπλε ήταν η Ελλάδα που κυνηγούσε την πρόκριση και όχι η άλλη. Δεν μαρκάραμε, δεν πιέζαμε, δεν καταφέραμε να βγάλουμε ούτε έναν αυτοματισμό που δουλεύαμε κατά την διάρκεια της εβδομάδας. Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι έγινε είναι καλό για εμάς, για να μάθουμε ποιοι ήμαστε και να αντιμετωπίζουμε όλα τα πράγματα με σοβαρότητα και νομίζω αυτό φαίνεται σε σύγκριση με το β’ ημίχρονο, που ήμασταν μία ομάδα που ήθελε να νικήσει το παιχνίδι. Πιέσαμε ψηλά και φαινόταν πως θα βάζαμε γκολ καθώς κάναμε 5-6 ευκαιρίες για γκολ, οπότε μετά από 90 λεπτά ματς σίγουρα λέμε πως δίκαια νικήσαμε, καθώς ήμασταν καλύτεροι, αλλά από την στιγμή που θέλουμε να πάμε στο Μουντιάλ θα πρέπει αυτό να το αποδείξουμε με πειστικότητα. Και αυτό λέγαμε όλη την εβδομάδα, ότι πρέπει να κάνουμε αυτό που πρέπει, να νικήσουμε και τα τέσσερα παιχνίδια, να μην κοπανάμε το κεφάλι μας στον τοίχο μετά, παρόλο που αυτό το αποτέλεσμα μας ανοίγει την πρόκριση θα πρέπει και εμείς να κάνουμε το καθήκον μας. Πόσο μάλλον γιατί το αποτέλεσμα της Σλοβακίας, περιπλέκει τις πρώτες θέσεις γιατί μπαίνει μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης γιατί μπορεί να πάρει την δεύτερη θέση ή ακόμα και να κάνει και το θαύμα. Το είχαμε πει ότι η Σλοβακία θα κυνηγήσει την πρόκριση».

ΠΗΓΗ: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ