Σάλος με τον Κόνορ ΜακΓκρέγκορ – Γρονθοκόπησε ηλικιωμένο άνδρα σε παμπ – ΦΩΤΟ – BINTEO

Υπό έρευνα βρίσκεται ο διάσημος Ιρλανδός αθλητής του ΜΜΑ Κόνορ ΜακΓκρέγκορ, ο οποίος γρονθοκόπησε ηλικιωμένο άνδρα σε παμπ στο Δουβλίνο σύμφωνα με όσα κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας.

Ο διάσημος μποξέρ εισήλθε στην παμπ και κέρασε τους θαμώνες σφηνάκια από το ουίσκι του, καθώς έχει δημιουργήσει τη φίρμα Twelve και παράγει ουίσκι. Ωστόσο, ο άνδρας γύρω στα 60 απορρίπτει το κέρασμα και μάλιστα δύο φορές. Ο ΜακΓκρέγκορ του έβαλε μπροστά του ένα σφηνάκι αλλά εκείνος το διώχνει μακριά και αυτό επαναλαμβάνεται δεύτερη φορά επιδεικτικά.

Ο μποξέρ πίνει και κερνά τους θαμώνες και αφού τον ζητωκραυγάζουν, εκείνος ρίχνει τη γροθιά του σε ανύποπτο χρόνο στον άνδρα που κάθεται στο μπαρ. Οι άνδρες της ασφάλειάς του τραβούν τον πρωταθλητή του μποξ έξω από την παμπ αμέσως για να αποφύγουν τα χειρότερα ενώ ο άνδρας που δέχθηκε την επίθεση δείχνει να αντέχει καλύτερα τις γροθιές του μποξέρ από ό,τι οι αντίπαλοί του. Τώρα αναζητείται, ενώ ο ίδιος ο ΜακΓκρέγκορ μίλησε στους αστυνομικούς. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο οξύθυμος αθλητής ερευνάται για βία εκτός του ρινγκ.

Δείτε το βίντεο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ