Ρονάλντο – Τζορτζίνα: Παντρεύτηκαν κρυφά;

Η Τζορτζίνα Ροντρίγκεθ είναι η επίσημη αγαπημένη του Κριστιάνο Ρονάλντο τα τελευταία χρόνια, ίσως όμως να είναι κάτι πολύ παραπάνω εδώ και μερικές μέρες.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει το γνωστό εβδομαδιαίο ιταλικό περιοδικό “Novella 2000”, που αποκαλύπτει πως μετά τις φήμες που κυκλοφόρησαν πριν από περίπου έναν χρόνο για επικείμενο γάμο, έφτασε το πλήρωμα του χρόνου, ώστε τα σενάρια αυτά να πάρουν σάρκα και οστά.

Συγκεκριμένα, το συγκεκριμένο περιοδικό υποστηρίζει πως ο 34χρονος σούπερ σταρ της Γιουβέντους και το πανέμορφο μοντέλο ταξίδεψαν στο Μαρόκο και εκεί ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου κάτω από απόλυτη μυστικότητα, με τον εκατομμυριούχο Μπαντρ Χάρι, πρωταθλητή του kickboxing και καλό φίλο του “CR7” να έχει την ευθύνη για την τελετή.

Μάλιστα το περιοδικό φιλοξενεί και δηλώσεις ενός προσώπου που είναι πολύ κοντά στο ζευγάρι, το οποίο υποστήριξε ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο άλλαξε τη διαθήκη του:

“Τα είχα καταλάβει όλα από τις 29 του περασμένου Αυγούστου: εκείνη την ημέρα ο Κριστιάνο πήγε στην Μαδέιρα με τους εκπροσώπους του, για να κάνει κάποια αλλαγή στα περιουσιακά του στοιχεία και να προστατεύει νομικά και την Τζορτζίνα.

Προηγουμένως, όλη του την περιουσία τη διαχειριζόταν η μητέρα του, ενώ εκείνη την ημέρα ο Ρονάλντο έκανε κάποιες τροποποιήσεις και συμπεριέλαβε στην περιουσιακή του κατάσταση την Τζορτζίνα”.Πηγή: Filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ