Roland Garros: Ώρα ημιτελικών με ντέρμπι Τζόκοβιτς – Αλκαράθ

Με ένα σπουδαίο παιχνίδι ανάμεσα στον Νόβακ Τζόκοβιτς και τον Κάρλος Αλκαράθ ανοίγει η αυλαία των ημιτελικών του τουρνουά grand slam τένις Roland Garros(9/6-15.45-Eurosport).

Roland Garros: Δεν κατάφερε να αποδράσει από τον… Αλκαράθ ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Ο κυρίαρχος των τελευταίων ετών Νόβακ Τζόκοβιτς αντιμετωπίζει τον ανερχόμενο αστέρα Κάρλος Αλκαράθ με έπαθλο μία θέση στον τελικό του Roland Garros στο Παρίσι. Το παιχνίδι αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον και εκτός του εισιτηρίου για τον τελικό κρίνει και την παγκόσμια κατάταξη στο ταμπλό των ανδρών.

Ο 20χρονος Αλκαράθ με νίκη και ανεξάρτητα με το τι θα κάνει στον τελικό, θα παραμείνει στο Νο.1 ενώ αν νικήσει θα είναι ο πρώτος του τελικός στο Παρίσι. Ο Σέρβος από την πλευρά του για να επανέρθει στην κορυφή του κόσμου θέλει αρχικά τη νίκη κόντρα στον Ισπανό και στη συνέχεια την επικράτηση στον τελικό και την κατάκτηση του τροπαίου.

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι δύο τενίστες έχουν παίξει μόλις μία φορά με τον Αλκαράθ να επικρατεί στον ημιτελικό γύρο στο Μasters της Μαδρίτης.

Στο άλλο ζευγάρι των ημιτελικών του Roland Garros που ακολουθεί χρονικά θα τεθούν αντιμέτωποι οι Κάσπερ Ρουντ και Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ